Scudo Sports

Ironlar Akdenizde...

Mesut Abi yüreğinize sağlık. Eşimle birlikte tüm fotoğraflara tek tek baktık. O da paylaşımınız için çok teşekkür ediyor.
Alanyaya ikimiz de gittik sözde, ama orayı yaşamış olan sizsiniz, biz kaçırdıklarımızı görüp hayıflandık. Bir dahaki gidişimizde, sayenizde, yaşayabiliriz sanıyorum. Bakmakla kalmayacağız, sizin gibi göreceğiz dilerim...
Sevgi ve selamlar

Scudo
Mesut bey iyi günler,
Gezinizi uzun zamandır foruma giremediğimden dolayı geç inceledim. Tek kelimeyle ' enfes '
Sizi forumda okuduğum yazılarınızdan tanıdım. Bu kadar nitelikli biriyle Forumdada olsa tanışmak beni çok mutlu ediyor.
Siz sıradan insanların çocuklukta sahip olup sonradan yitirdiği Bisiklete binme, şakacılık, doğa sevgisi, deli doluluk gibi nitelikleri kaybetmemişsiniz. Ne mutlu size ve sizi örnek alması gereken bizlere.
Yolunuz İzmit'e düşerse yüzyüze tanışıp sizi ağırlamaktan onur duyarım.
Sürçü lisan ettimse affola. Yolunuz açık olsun...

birçok kez buralardan geçmeme rağmen farklı şeyleri farklı bakış açılarından ve sizin elinizden görmek çok güzel bir his. forumda o kadar dolaşmama rağmen başlığı yeni gördüm ve bakmakta geç kaldığım için pişman oldum. emeğiniz için çok teşekkürler.

@coşkun ayaz

Ben de sizi Konya ya beklerim..

@extremunction

Beğendiğinize çok sevindim.. Oraları iyi bilen birinin beğenmesi daha bir değerli benim için.. ;) :)

• Beğen
Tepkiler: extremunction
Mesut Bey
Bu güzellikler ve anlatımınızdaki doğruluk ve estetikle bize yol göstericilik yapmaktasınız. Bu misyonunuzun hep böyle güçlü bir şekilde devam etmesi dileğiyle....
Bol pedallı günler....
Esen kalın

offf tabiat budur mesut abi birgün seni arada abi konyadayım dersem şaşırma ilk önce konya oradan antalya ya götürmek zorunda kalırsın beni. cidden çok hoş fotolar ellerine sağlık

Fotograflar herzamanki gibi çok güzeller. Birkaç tanesini aldım.

ha Unutmadan:
Allah razı olsun.

Mesut bey,gezilerinizi merakla ve hayranlıkla takip ediyorum.sitede yeniyim ,ama bisikletle beraberliğim daha eski,bende bisikletsiz bi hayat düşünemiyorum ama maalesef şehir içiyle sınırlı kalıyorum.sizin doğayla birlikteliğiniz beni heyecanlandırıyor doğaya açılma itilimi duyuyorum.Gezilerinizi anlatımınızdaki içtenlik ,görsellik çok keyifli ,yüreğinize sağlık.

Fazla birşey istemiyorumki;Sana yakın foto.çekebilsem yeter.Baktıkça dinleniyorum.Eline sağlık.

Şöyle ağız tadıyla güzel bir gezi yazısı okudum. Senin kadar olmasa da ben de gezmiş oldum. Tam bana göre olmuş; Mesut abi teşekkürler

Geri