Scudo Sports

Ironlar Akdenizde...

Tek kelimeyle özetleyeyim"Mükemmelsin" abi ne güzel resimler öyle,ofiste kös kös otururken, hayatın güzelliklerini bize bir kere daha hatırlattığın için çok teşekkuür ederim...

Scudo
Yine bir mükemmel gezi,bende dahil olmak üzere burdaki herkez seni kıskanıyordur mutlaka mesut abi,gezdiğiniz yerler gözlemleriniz çok güzel gerçekten vallaha gittikçe özeniyorum inşallah devamı gelir dört gözle bekliyoruz abi,ayrıca bu gezileri pc min bir yerine atıyorum mutlaka

rengarenk kareler yakalmişsın ellerine ve emegine saglık...antalya liman fotografına bayıldımm çok güzel çıkmışş...yolun açık olsun..

çok güzel fotoğraflar.. Paylaşım için çok teşekkür

Harikasiniz ironman abim.

Bu kadar guzel fotograf ve anlatim nasil bir araya toplanmis hayret ettim :eek: :) . Hayret ettim derken olumsuz anlamda degil yanlis anlamayin lutfen. Bu kadar guzel bir paylasim yaptiginiza sasirmadim :) Bu kadar guzel bir anlatim nasil yapilir ona sasirdim :) :)Ironman abi farki bu olsa gerek :)

Bizler sizin gibi bir insani tanidigimiz icin kendimizi sansli sayabiliriz :) Cok tesekkurler.

İki gün sonra geçeceğim güzergahı önceden okumak süper bişey. Mesut Abicim çok çok teşekkürler. Bu iyiliğini unutmıycam. :) Silifke-Aydıncık ve yarın gideceğim Anamur dolayları'da ayrı bir güzellikte. Herkese tavsiye ederim.

Paylaşım için çok çok teşekkürler...

Sevgiler...

@Serkan Taşdelen

Keşke seni hep önden takip edebilme fırsatı bulabilseydim.. :rolleyes:
Yoluna ışık tutabilseydim,
gönlünün ışığıyla aydınlanabileydim..

ehehe şiir gibi oldu..
ama olsun..
bisiklete binmek şiir kadar güzel bir şeydir zaten.. :)

akdeniz sahillerini fethetmiş gibisiniz
bize bu güzellikleri gösterdiğiniz ve tavsiye ettiğiniz için çok mutluyuz
birgün bizde oralara gidersek sizi hatırlayıp Buradan bir İronman geçti diyeceğiz herhalde
kalın sağlıcakla.

Mesut abi tüm gezilerini sabırsızlıkla bekliyorum. O kadar güzel fotoğrafların ve anlatımın varki bize tüm gittiğin yerleri gezdiriyorsun... Biz bu durumda biraz bedavacı oluyoruz ama kusurumuza bakma :) Kazasız, belasız, sağlıklı geziler ... Allah razı olsun ;)

İyi bir bisikletci olmakla beraber ,bu konu da herzamanki gibi çok güzel sanatsal - dostça - bilgi - macera dolu akademik nosyonu olan mükemmel bir sunum olmuş .. Tebrik ederim çok çok iyisiniz ....

Konuların takipcisiyim ..:)

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
s.a bir an için kendimi oralara gitmiş gibi hissettim resimler bitince anladım konya da olduğumu abicim ne diyeyim şimdi söylenecek söz bırakmamışsın ki
ellerine ayaklarına sağlık fotoğraflar gerçekten harika ötesi

Abi süper şeyler yapmışsın yine...
arkadaşlar zaten denmesi gerekenleri söylemişler... bana sadece devamını bekleriz gibi basit bişi kalmış :)
sıradaki güzel proje nedir? :D

Mesut Bey her zamanki gibi, National Geographic editörlerini kıskandıracak tarzda, fotoğraf ve yazılardan oluşan gezisini bizimle paylaşmış :rolleyes: . Kendisine övgüler yağdırmaktan yorulduk, bari kendisini buralarda misafir edelim de paylaşımlarındaki güzellikler için yüzüne karşı teşekkür edelim diyoruz... :p

...
.... senin tutkunun bi başkasınında tutkusu olması seni önce bi burukluk olur sonra heyacan dolar içine ve sevinirsin evet evet bu yolda yalnız değilsin demek ki doğru yapıyorsun hissi belirir o burukluk unutulur gider işte o anı yaşattığınız için teşekkürler.... birbirinden güzel fotograflarınız ve hoş anlatımızdan dolayı mesut abi teşekkürler :)
ercüment ısrar etti bak bi mesut abi yine coşmuş... anlata anlata bitireme.. gerçekten öyleymiş... eğer banada teşekkür atacak olursanız martıların sahilde olduğu fotografta yazın :):):)

@tırt kaptan

katılıyorum..bence de misafir edelim ...istanbul u mesut beyin ağzından dinlemeyi,fotograflarından görmeyi çok isterdim ...

teşekkürler herzamanki gibi yaşattıgınız güzellikler için..

sevgiler...

Mesut kardeş merhaba,
Çok güzel ve akıcı anlatımın nefis fotoların ve yararlı bilgilerin için özetle tüm
çabaların için bende forumdaki diğer bisikletseverler gibi sana çok teşekkür etmek
istiyorum.
Bütün bu çabaların hem hazırlık hemde düzenleme aşamalarında mesai ve emek
gerektirdiği için teşekkürü hak ediyor. anlamlı, yararlı ve güzel oldukları içinde
övgüyü hak ediyor.
Ayrıca fotoğraf çekme tekniğin ve kompoziyon yaratma becerilerinlede bu forumu
izleyenlere örnek olduğunu düşünüyorum.
Tüm bisikletseverlere çektiğin fotolardan çok beğendiğim bir tanesini tekrar
göstermek istiyorum. Buradaki renk ve kompozisyon güzelliği senin eserin lakin gece vakti flaşsız çekilen resmin netliğide birazda makinanın marifeti.
Bu tür gezilerinin her zaman devam etmesi dileğiyle.

A.Bülent Yamaner

http://i106.photobucket.com/albums/m265/ymgirgic/ala39.jpg

Mesut Abiiii yaaaa çok kıskanıyorum senin bu gezlerini. Mükemmel ortamlarda bulunuyorsun, mükemmel fotolar çekiyorsun...

Allah sana sağlık sıhhat versin ki biz de bu gezilerin devamını görebilelim...

Paylaştığın için teşekkürler...

Merhabalar makro çekimleri çok güzel olmuş oldum olası severim makro fotoralflarını börtüböcrk çekerken ayrı bi hava veriyo
diğer fotoğraflarda birbirinden güzel
resimler için teşekürler

Her zaman her şeyin daha iyisine layıksınız...

Bisiklet gezer..
Ben gezdim derim.
Fotoğraf makinası çeker..
Ben çektim derim.
Yaradan yaratır.
Ben buldum derim..
Oysa "Alet işler el öğünür"...

Gezen de sizlersiniz
Çeken de sizlersiniz
Gören de sizlersiniz
Öven de sizlersiniz
Övülmeye layıl olan da sizlersiniz
Övülen de sizlersiniz
Bana ise şımarmak düşer... (Allah koruya)

Teşekkür videomu da kabul buyrun lütfen...
Ben birşey yapmadım, yapan da sizlersiniz, övgüye layık olan da....

abcim şimdi yine eline sağlık dersem korkarım bizler için film çekeceksin herhalde eline sağlık teşekkürler beraber pedalladığımız için çok şanslıyım herhalde.

Geri