Scudo Sports

İrfan Türetgen - Ustasından Üstesinden (Bisiklette performans)

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Kuşadası bitişinde İrfan hoca da vardı, kısa bir muhabbetimiz oldu,sağolsun fotoğraf da çektirdi. Herkes suluk peşinde koşarken, ben bilim adamının peşindeyim.

Dosyalar

• IMG_20210418_144246.jpg
    IMG_20210418_144246.jpg
    73,6 KB · Okunma: 70
Scudo
Görsele göre evrimde son nokta aslında en başta olmalıydı sanki :) Kitabımla ilgili bir başlık olması da ayrı bir güzellik, hortlattım konuyu kusura bakmayınız, alttaki görsele uygun başlık burası gibi geldi bana

FQtyM55WYAow8zw.jpg

Görsele göre evrimde son nokta aslında en başta olmalıydı sanki :) Kitabımla ilgili bir başlık olması da ayrı bir güzellik, hortlattım konuyu kusura bakmayınız, alttaki görsele uygun başlık burası gibi geldi bana

286590 dosyayı görüntüle
Seneler oldu ne Garmin alabildim ne de karbon herhangi bir şey... Kızımın doğum, büyüme ve şimdilerde okul vs. masrafı, pandemi sebebiyle yeni iş kurma (tabi bu arada batma çıkma durumları) derken belimizi doğrultamadık daha... Onun dışında hepsini fazlasıyla yaptım.

Bu arada kitabınızdan haberim yoktu; merak ettim. Rica etsem paylaşabilir misiniz?

Bu arada kitabınızdan haberim yoktu; merak ettim. Rica etsem paylaşabilir misiniz?
Kitabımla ilgili bir başlık olması da ayrı bir güzellik

Bu cümle başlığın kitapla ilgili olduğunu ve ilk gönderide kitaptan bahsedildiğini düşündürmedi mi?

Kitabımla ilgili bir başlık olması da ayrı bir güzellik

Bu cümle başlığın kitapla ilgili olduğunu ve ilk gönderide kitaptan bahsedildiğini düşündürmedi mi?

başlığa bakmadan mesajı okudum. Başlığın da kitapla ilgili olabileceği aklıma gelmemişti doğrusu :)
Kitabın siparişini de verdim, heyecanlı bekleyiş başladı... :)

Malum, derginin ömrü 1 aydır, okuyan okur, sonra bulunması zordur o sayının. Oradan yola çıkarak dergide yazdıklarımı bir kitapta toplama fikri doğmuştu. Faydalı olduysa okura ne mutlu bana.
başlığa bakmadan mesajı okudum. Başlığın da kitapla ilgili olabileceği aklıma gelmemişti doğrusu :)
Kitabın siparişini de verdim, heyecanlı bekleyiş başladı... :)

Denk gelirsek beraber de süreriz bir gün. Sosyal sürüşlerde (Bostancı-Tuzla genelde) denk gelen arkadaşlarla kitabın da ötesine geçiyoruz, sorulu-cevaplı, yeri geliyor uygulamalı :harika:

286590 dosyayı görüntüle

Çok iyi olmuş. Elinize sağlık :)

Benim bisikletçi evrimim ile benzer sıralamada gidiyor. Mesela kilitli pedala Strava ve Garmin'den önce sahip olmuştum.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren ve lrfan
kitabı bugün yarılamışken başlığa denk gelmek keyifli oldu. bu kadar bilgi dolu ve öğretici bir kitabın aynı zamanda bu kadar rahat okunabilmesi de takdire şayan. irfan hoca'nın ellerine sağlık. coffee ride'dan fazlasını hedefleyen her amatör sporcunun mutlaka öğreneceği bir şeyler olduğunu düşünerek hararetle tavsiye ediyorum. kitabı bizlere kazandıran zebraska (şimdilerde giant) ekibine de ayrıca teşekkürler.

Benim de uzun süredir aklımdaydı, bugün sipariş geçtim.
İrfan hocam umarım uzun süre forumda kalırsınız.

@lrfan Hocam; Cyclist dergisinde hangi yıldan itibaren kafadan bir hesap yaparsanız kaç tane makaleniz çıkmıştır?

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Malum, derginin ömrü 1 aydır, okuyan okur, sonra bulunması zordur o sayının. Oradan yola çıkarak dergide yazdıklarımı bir kitapta toplama fikri doğmuştu. Faydalı olduysa okura ne mutlu bana.

Denk gelirsek beraber de süreriz bir gün. Sosyal sürüşlerde (Bostancı-Tuzla genelde) denk gelen arkadaşlarla kitabın da ötesine geçiyoruz, sorulu-cevaplı, yeri geliyor uygulamalı :harika:

Çok memnun olurum hocam :) Umarım karşılaşırız :)

• Beğen
@lrfan Hocam; Cyclist dergisinde hangi yıldan itibaren kafadan bir hesap yaparsanız kaç tane makaleniz çıkmıştır?

Bu ay 86. sayı çıktı dergide, ilk günden beri ekipteyim, sanırım ilk aya yetişmediği için 85 civarı yazım olması lazım :) , onun dışında Giant için 3 sene rota yazılarım vardı 30 küsur. Yazıları yazarken alanında uzmanlarla istişare ettiğim çoktur, keza bilimsel makalelerden alıntılar vs. Ben de çok şey öğreniyorum yazıyı hazırlarken. Aslen Biyoloji Profesörüyüm, makineyi tanıyor olmam büyük avantaj. Üzerine 1985 yılı itibariyle yarış deneyimlerini ekleyince daha çok iş yapmam gerektiğini hissediyorum :D

@irfan
Bu ay 86. sayı çıktı dergide, ilk günden beri ekipteyim, sanırım ilk aya yetişmediği için 85 civarı yazım olması lazım :) , onun dışında Giant için 3 sene rota yazılarım vardı 30 küsur. Yazıları yazarken alanında uzmanlarla istişare ettiğim çoktur, keza bilimsel makalelerden alıntılar vs. Ben de çok şey öğreniyorum yazıyı hazırlarken. Aslen Biyoloji Profesörüyüm, makineyi tanıyor olmam büyük avantaj. Üzerine 1985 yılı itibariyle yarış deneyimlerini ekleyince daha çok iş yapmam gerektiğini hissediyorum :D
Burada bizlerle olduğunuz için kendimi şanslı hissediyorum. Her türden katkılarınız için kendi adıma çok teşekkür ederim. Kitabınızı hemen satın alacağım.

286590 dosyayı görüntüle
Hocam grup sürüşü aşamasına kadar %99 algoritmayı takip etmişim. Sizin kitabınızı daha erken dönemde okudum, çok faydası oldu. Emeğinize sağlık.

Burada oluşunuz gerçekten beni de şanslı hissettirdi. Kitabı hemen alıyorum. Okuma sayfamda da incelemesini yayınlayacağım, birçok kişi atlamış olabilir böyle bir donanımı, kitabı.. Yüreğinize sağlık..

Okumak güzeldir, öğrenmek güzeldir, bisiklet sürmek mikemmeldir:)
Emeği geçenlere teşekkürler.
İrfan hocamıza özel bir köşe yapmak gerekiyor bu forumda, kısa kısa bizimle makalelerinde engin bilgilerinden paylaşsa...

Kitabı şu ana kadar dört defa baştan sona okudum.
Altı çizilmedik tek bir sayfası kalmadı.
Bisiklet sporu yapıp da bu kitabı okumamış olmak büyük eksiklik.
Şu kitabın şimdiye kadar üç baskı yapmamış olmasının bizdeki bisiklet camiasının okuma özürlü olmasından başka bir açıklaması yok.
Bisiklet antrenörü olsam bu kitabı ravitayman niyetine formasının arka cebinde taşımayan bisikletçimi yarışa sokmam.
Hâlâ okumayan varsa mutlaka okusun.
Şiddetle ve dehşetle tavsiye ediyorum.

Ek olarak Zebraska'nın diğer kitaplarını da almalısınız. Yahu biraz destek olun. Adamlar para kazansın ki daha başka kitapların da yayın haklarını alıp Türkçeye çevirebilsinler. İlk bastıkları kitap Tim Krabbe'nin Yarışçı kitabı bile ikinci baskıyı göremedi kaç yıldır.

arkadaşlar zebraska dan yarışçı ve elveda porsuk kitaplarını 21 nisanda sipariş vermiştim. siparişim hakkında bilgi almak için sosyal medya ve telefonla iletişime geçemiyorum. konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?

arkadaşlar zebraska dan yarışçı ve elveda porsuk kitaplarını 21 nisanda sipariş vermiştim. siparişim hakkında bilgi almak için sosyal medya ve telefonla iletişime geçemiyorum. konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?

Kendi sitesinden alışveriş yaptıysan sisteme düşmesi geç oluyormuş. Bana da öyle oldu, telefonla görüştüm, bir süre sonra gönderdiler.

• Beğen

maalesef biraz yavaşlar. whatsapp hatları vardı sanki, ya da giant caddebostan'ı arayabilirsiniz destek için. kitaplarınızı oradan gönderecekler.

Geri