suyunsesi
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.428
- İsim
- Turgay
- Başlangıç
- 1979—80
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Diğer
Kitabı şu ana kadar dört defa baştan sona okudum.
Altı çizilmedik tek bir sayfası kalmadı.
Bisiklet sporu yapıp da bu kitabı okumamış olmak büyük eksiklik.
Şu kitabın şimdiye kadar üç baskı yapmamış olmasının bizdeki bisiklet camiasının okuma özürlü olmasından başka bir açıklaması yok.
Bisiklet antrenörü olsam bu kitabı ravitayman niyetine formasının arka cebinde taşımayan bisikletçimi yarışa sokmam.
Hâlâ okumayan varsa mutlaka okusun.
Şiddetle ve dehşetle tavsiye ediyorum.
Ek olarak Zebraska'nın diğer kitaplarını da almalısınız. Yahu biraz destek olun. Adamlar para kazansın ki daha başka kitapların da yayın haklarını alıp Türkçeye çevirebilsinler. İlk bastıkları kitap Tim Krabbe'nin Yarışçı kitabı bile ikinci baskıyı göremedi kaç yıldır.
Görsele göre evrimde son nokta aslında en başta olmalıydı sankiKitabımla ilgili bir başlık olması da ayrı bir güzellik, hortlattım konuyu kusura bakmayınız, alttaki görsele uygun başlık burası gibi geldi bana
286590 dosyayı görüntüle
Giant Bisiklet Caddebostan Şubesini arayın, Zebraska sitesinde sorun olduğu için onlar hemen gönderiyorlar.Merhaba, 21 Nisanda kendi sitesinden sipariş verdim ama ne gelen var ne giden![]()
Eğer imkanlarda bir sıkıntı olmazsa (her an her şey olabilire de hazırlıyorum kendimi, çünkü oluyor) bu sene şöyle bir sürüş planım var.
Trans-QafQaz | Self supported bicycle race
Sizden bu konuda da bir yorum isterim hocam, naçizaneKitapta etaplı yarışlar için verdiğiniz haftalık antrenman planı çok hoşuma gitti ve oradan esinlenerek bir antrenman planı yaptım kendime. Acaba bu tarz ultra sürüşler için etaplı antrenman modeli uygun mudur?
Ben de bu konudan görüp kitabı satın aldım fakat 1 haftadır ne gelen var ne giden.
Kalite bir interaktif trainer denemeni tavsiye ederim. Özellikle zwift falan kullanarak.Bu arada unutmuşum önceden yazmayı. Kitapta roller, trainer ile ilgili bir bölüm var ki fixieye binen, fixieye başlayacak olan herkesin mutlaka okuması lâzım. Keirinci Japonlar hâlâ traineri zerre kadar sallamıyorlar ama roller antrenmanının uygulamalı olarak denemesini yaptım. Kişisel gelişimime inanılmaz düzeyde katkısı oldu. Ancak mutlaka kuvvet antrenmanı ile birlikte düşünülmeli. Yoksa roller tek başına bir işe yaramıyor. Zira onu da denedim.
Bu iki cümlede anlamsal olarak birbirine ters bişey yok Ali hocam. "Ama" yanlış kullanılmış burada. Aman öğrenciler görmesin.Keirinci Japonlar hâlâ traineri zerre kadar sallamıyorlar ama roller antrenmanının uygulamalı olarak denemesini yaptım.