tahrefa
.
- Tepki
- 347
- İsim
- ferhat
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Seneler oldu ne Garmin alabildim ne de karbon herhangi bir şey... Kızımın doğum, büyüme ve şimdilerde okul vs. masrafı, pandemi sebebiyle yeni iş kurma (tabi bu arada batma çıkma durumları) derken belimizi doğrultamadık daha... Onun dışında hepsini fazlasıyla yaptım.Görsele göre evrimde son nokta aslında en başta olmalıydı sankiKitabımla ilgili bir başlık olması da ayrı bir güzellik, hortlattım konuyu kusura bakmayınız, alttaki görsele uygun başlık burası gibi geldi bana
286590 dosyayı görüntüle
Kitabımla ilgili bir başlık olması da ayrı bir güzellikBu arada kitabınızdan haberim yoktu; merak ettim. Rica etsem paylaşabilir misiniz?
Kitabımla ilgili bir başlık olması da ayrı bir güzellik
Bu cümle başlığın kitapla ilgili olduğunu ve ilk gönderide kitaptan bahsedildiğini düşündürmedi mi?
başlığa bakmadan mesajı okudum. Başlığın da kitapla ilgili olabileceği aklıma gelmemişti doğrusu
Kitabın siparişini de verdim, heyecanlı bekleyiş başladı...![]()
Görsele göre evrimde son nokta aslında en başta olmalıydı sankiKitabımla ilgili bir başlık olması da ayrı bir güzellik, hortlattım konuyu kusura bakmayınız, alttaki görsele uygun başlık burası gibi geldi bana
286590 dosyayı görüntüle
Malum, derginin ömrü 1 aydır, okuyan okur, sonra bulunması zordur o sayının. Oradan yola çıkarak dergide yazdıklarımı bir kitapta toplama fikri doğmuştu. Faydalı olduysa okura ne mutlu bana.
Denk gelirsek beraber de süreriz bir gün. Sosyal sürüşlerde (Bostancı-Tuzla genelde) denk gelen arkadaşlarla kitabın da ötesine geçiyoruz, sorulu-cevaplı, yeri geliyor uygulamalı![]()
@lrfan Hocam; Cyclist dergisinde hangi yıldan itibaren kafadan bir hesap yaparsanız kaç tane makaleniz çıkmıştır?
Burada bizlerle olduğunuz için kendimi şanslı hissediyorum. Her türden katkılarınız için kendi adıma çok teşekkür ederim. Kitabınızı hemen satın alacağım.Bu ay 86. sayı çıktı dergide, ilk günden beri ekipteyim, sanırım ilk aya yetişmediği için 85 civarı yazım olması lazım, onun dışında Giant için 3 sene rota yazılarım vardı 30 küsur. Yazıları yazarken alanında uzmanlarla istişare ettiğim çoktur, keza bilimsel makalelerden alıntılar vs. Ben de çok şey öğreniyorum yazıyı hazırlarken. Aslen Biyoloji Profesörüyüm, makineyi tanıyor olmam büyük avantaj. Üzerine 1985 yılı itibariyle yarış deneyimlerini ekleyince daha çok iş yapmam gerektiğini hissediyorum
![]()
Hocam grup sürüşü aşamasına kadar %99 algoritmayı takip etmişim. Sizin kitabınızı daha erken dönemde okudum, çok faydası oldu. Emeğinize sağlık.Görsele göre evrimde son nokta aslında en başta olmalıydı sankiKitabımla ilgili bir başlık olması da ayrı bir güzellik, hortlattım konuyu kusura bakmayınız, alttaki görsele uygun başlık burası gibi geldi bana
286590 dosyayı görüntüle
arkadaşlar zebraska dan yarışçı ve elveda porsuk kitaplarını 21 nisanda sipariş vermiştim. siparişim hakkında bilgi almak için sosyal medya ve telefonla iletişime geçemiyorum. konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?
arkadaşlar zebraska dan yarışçı ve elveda porsuk kitaplarını 21 nisanda sipariş vermiştim. siparişim hakkında bilgi almak için sosyal medya ve telefonla iletişime geçemiyorum. konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?