@toramanbirol
Ben federasyona bişey demedim dikkat ettiyseniz..
Ben sizin üslubunuzdan sonra bu yazıyı yazma ihtiyacı duydum.. Biz burda federasyondan bişey beklemeden belki de chicken-downhill yarışı olacak ama olsun bu tür bir organizasyon yapmak.. İzmirde ki parkur yapılcaktı bu sene yarışılınacaktı.. Neyse hepsini geçtim de diyorum ya bu tavrınız gerçekten yapıcı olmaktan teşvik edici olmaktan çok uzaktı.. Sizin okulunuz kursunuz olabilir ama bu forumda bir okul bir kurstur burda nice gençler bir şeyler öğrenip bilgi dağarcıklarını geliştiriyolar söylememe gerek yok umarım..
Sizin gibi bu spora yıllarını vermiş birisi nasıl oluyoda böyle şeyler yazbiliyor gerçekten anlayamıyorum..
Yarışa geç kalmış olmam benim ilk yarışım olmasından ve arkadaşlarımın sözlerine güvenmiş olmamdan kaynaklanıyor olup bu konuyla ne alakası olduğunu anlayamadım?!.. Açıkcası birbirimizin açıklarını bulmaya çalışmak bence çok çocukça

Bir şeyler oluşturmak bir şeyleri yapmak için organize olmaya çalışmak için burdayız hepimiz..
Gerçekten bunca zaman yaptıklarınıza çok saygı duyuyorum ama ben geçen msjımı kim olduğunuzu bilmeden yazmıştım herhangi biri sanmıştım.. Kusura bakmayın ama sizin olduğunuzu öğrenince inanın üzüntüm en az 2 kat daha arttı.. Bunca yaptığınız oluşturduğunuz şeyden sonra bu sözleri sizden kesinlikle beklemezdim...
Bu arada Sinan'a katılmamak elde değil.. Yapıldı madem bu parkur neden bu parkurun kullanılması ve yararlı olması için kimse bir şey yapmıyor? Neden yarış iptal oluyor ? Kaç hevesli genç tanıyorum orda yarışa katılmak için ne hayaller kuran ne oldu peki? hiç...
Dağ bisikletindeki gelişmemiz gerçekten çok güzel bir şey ama dünya da olay sadece dağ bisikleti veya yol bisikletinden ibaret değil ki gençlerinm bir şekilde diğer alanlara da yönemlemeri gerekiyor bunu yapmakta federasyon eksik/ yetersiz kalıyorsa siz de federasyondan biri olarak burda amatörce organize olmaya çalışan gençlere bu şekilde konuşmamalısınız...
Tekrar eğer yanlış bir şey söylediysem özür diliyorum..
Sizinle burdan bile olsa yazışmak benim için çok önemli teşekkür ederim...