gok
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 317
söylenecek o kadar cok söz varki aslında hepsi ileri dönük proje yapılmamasından daha da önemlisi yetistirilme tarzından ileri geliyor.ukala-bencil-hırslı-gösteriş meraklısı-mevkisine göre davranma boyle kisiler kilit yerlere gelirse durum ne olur.apartmanda bahcede bir bayan budama zamanı olmadan güzelim yetismis agacları hırslı bicimde dallarını gelisiguzel tek tek kesiyordu.emegim oldugu icin nasıl zor yetistigini biliyorum uyardım ancak zar zor ikna ederek engel oldum.ser tatlı.dükkanın önünde 30 seneden fazla zor yetismis agacları bile kesenler gordum neymis dükkanın önünü kapatiyormus soyle bi baktim hicde alakası yok.rant icin istanbulda güzelim ormanlıklar kesilerek site yapilmis.sarıyer tarafı bilenler bilir.siteyi meraklı oldugum icin az cok buranın kesildigine kanaat getirmistim.taksiciyle siteye girerken taksici icinden off dedi buraya gercekden gelmek istemiyordum dedi.neden diye sordum:?cocuklugum buralarda gecti güzelim agaclar kesildi dedi..esnaf dükkanında mevki söyleyerek istedigini yaptirmak isteyenleride gordum ama fırsat verilmedi sert kayaya carpiyor.bunun gibi o kadar cok olay varki genel olarak malesef zıtlıklar dünyasinda yasiyoruz.yapıcı insan-yıkıcı insan iyi-kötü.Bu belki bizim elimizde olmayan bir durum fakat mücadeleye devam.bisikleti herkese sevdirmeye calisalim pedallara asılmaya devam
ilerisi icin güzel olacagina umudum var.