Scudo Sports

İlk Restorasyon Denemesi - Beldesan Rabbit

Scudo
@Anonim

Valla güzel olur abi. Gidonu boyamadan önce siyah bantla nasıl duracak merak ediyordum. Rengi hoşuma gitmezse mat siyah boyayıp lacivert-mavi arası koyu renkte gidon bandı sarıcam. Selede aynı renkte deri kaplanacak. :)

@dincer_colak İşteyim şuanda fotolar 4.30 gibi falan çekilip sıcak sıcak eklenecek :) O arada kadroset montajı tamamlanacak gerisi için eve dönüşe geçicem :)

her sayfasını daha da merklanarak okudum.Bakalım bu akşam nasıl bir canavar çıkacak karşımıza ?

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
@Yetkin Sen de KTM topluyorsun, belki de kadroyubaştan boyamayı düşünebilirsin. Stickerlar bir şekilde temin edilir. Hem kadro tamirinden sonra da kötü görüntü olmaz...

Eline sağlık @enqinHLC. 7 kutu wd40 harcadığına göre ciddi bir wd40 maliyetin olmuş :D Ben bu tip işler için gaz yağı kullanıyorum. Hem daha uygun fiyatlı hem de gaz yağıyla çalışmanın keyfi ayrı :) Sanırım işin en zor kısmı kadronun temizlenmesiydi...

Bende merakla bekliyorum arkadaşlar. maksimum 4 saat kaldı kadroma tekrar kavuşmama :D Görür görmez hemen fotoları ekleyeceğim.

@enqinHLC
Ben bilmem hocam perşembeye yetiştir o bisikleti ıslatalım :)

@uguryilmaz144

Sorma Uğur kadronun zımparasını öyle bir yapmışım ki, dün kadroyu alırken fabrikanın sahibi Taner abi bunu böyle kız gibi iyice soyup temizlediğine bakılırsa sende iş var arada gel buraya dedi.:D:D

@uguryilmaz144

Islatırız ıslatırız, hele bi akşam olsunda.. Perşembe çikolatalar benden :D:D:D:D:D

@enqinHLC

Herhangi bir kaportacıya götürseydin, senin uğraştığının onda biri kadar bile uğraşmazlardı. Sen bu kadar iyi temizleyince boya da şahane olacak diye düşünüyorum. İşin zor kısmını atlatmışsın, boya işi en kolayı. Bir de söylediğin gibi fırın boya olursa çok daha güzel olur, pırıl pırıl parlar...

@uguryilmaz144

Apple Macbook kasalarının renginde metalik gri boyanmış. Fırın boya için baya bekledim. Değdi diye düşünüyorum şahsen benim çok hoşuma gitti. Şimdi eğerki gidonu mat siyah yapacak olursam şu alttaki sargıların mavilerinin tonunda sargı sarılacak. Babamda sağolsun bana o renkte deri ayarlayacak güzelce selemi kapladım mı olay tamam. :harika:

(link)
(link)
(link)

sözde benım bısıkletın ısıde yarın bıtıcek bakalım nasıl bısey olacak sonuc yeşil pedal bulamadım bende onun derdıme duztum

@dincer_colak Wellgo nun şu modeli fixed ve mtb için uyumlu diyor. SS için kullanabilirsin.

(link)

güzelmiş valla sunu buldum bende

(link)

@dincer_colak

Pedallar aynı, wellgo platform pedal diye geçiyor bunlar. Renk seçenekleride var. Yeşil istiyorsan bence değerlendirmelisin.

Geri