Teşekkür ederim Dinçer. Çok uğraştık nazardan korkuyorum. Yolda durdurup soranlar var. Motosikletle yanımdan geçen bir arkadaş yaklaşık bir saat önce kaza yapacaktı. Bisiklete bakarken duran trafiği geç farketti. Selemin kaplamasınıda kırmızı yaptım mı çok güzel olacak.
Merhabalar tebrik ederim çok güzel bir çalışma olmuş! Benim de 1980 model bir yol bisikletim oldu. Markasını veya özelliklerini bilmiyorum babam üniversitedeyken almış, çok uzun yıllardır bodrumda kullanılmaz vaziyette duruyordu. Sizin adımlarınızı takip ederek benzer bir restorasyon çalışmasına girmek istiyorum. Umarım üstesinden gelirim.
Hocam lastiklerdeki kiremit rengi/kahverengi rengi çok beğendim. Bulabilirsem benzer renkte sele ve gidon bandı(sanırım bunun için özel deriler var) düşünüyorum. Yenileme çalışmalarına bu haftasonu ilk alışverişi yaparak başlamayı düşünüyorum. @enqinHLC
Güzel görüşleriniz ve dilekleriniz için teşekkür ederim. @The_Insider lastikler siyah kırmızı fakat gördüklerin kışın kullanılabilecek lastik tipi değildi. Mecburen istemeyerek değiştirmek zorunda kaldım. Tabiri yerindeyse bisiklet tam olarak seksi duruyordu. Tekrar yaz gelmedini iple çekiyorum.