Konuyu Baştan sona okudum güzel bilgiler edindim. Benimde tur planım var. Rota belli değil

Ama İstanbul'dan güneye inmeyi düşünüyorum. Normalde fotoğrafçılık yapıyorum. Elimdeki arşivi siparişe göre tablo yaptırıp satmayı düşünüyorum internet üzerinden. Gezi zamanındada manzara fotoğrafları çekip portfolyoyu genişletmek istiyorum. Başarılı olursa en azından belli bir gelir kaynağı olucak. Fotoğraf projelerimde var belgesel gibi. Hatta başarabilirsem Yurtdışı

ama şuan imkansız geliyor. Valla konu bana biraz daha cesaret verdi. Arazi araçlarıyla ekip olarak İstanbuldan çıkıp Tunusa İrana Polonyaya gitmişliğim var. Bu süreçlerin tamamını çadırda geçirdim

Ama hiç bisikletle uzun yol denemedim. 2013te Trek bisikletim çalınmıştı bu işleri bırakmıştım ama gel görki Gürkan Genç olsun Hasan Söylemez olsun bu insanları görünce bisikletle uzun yola çıkma isteği geliyor biliyorum çok zor ama imkansız değil. Arif Aşçının deve kervanıyla Çine gitmeside bana büyük gaz veriyor

) Bu hafta arka ve ön bagajın siparişini vericem. 1 ayda toparlanmayı düşünüyorum. Bisiklet mosso legarda 28 v fren şehir bisikleti. Boyuma göre bulabildiğim en ucuz bisiklet

Boza boza gidicem gibi geliyor ama bu olaya fazlıysa arazi araçlarından alışığım. Zaten tamir işini kesinlikle çözmem lazım biraz biraz öğrendim. Hızlı gitmekle bir amacım yok umarım başarabilirim. Hakan abi sana inanıyorum bu hazırlıkların hiçbiri boşa çıkmicak. Bakarsın güneyde bir yerde karşılaşırız

)Eğer çıkmayı başarabilirsem tabiki.