Scudo Sports

İlk kez bisikletle şehirlerarası yola çıkacaklara öneriler

@HakanAydn iç işleri yüksek bakanından izin alabilsem senin rotanin tam ters istikametinde gözüm var ama nerede bizde o yürek:D

Scudo
@necmeddin e benle gel, amasyadan sonrasını beraber yapalım..ya da havzadan dönersin kısa olsun dersen..

@HakanAydn abi zaten merzifona gelince seni havzaya kadar uğurlarim, çünkü 3 tünel var deli gibi trafik oraya girmen tehlikeli olur, yan yoldan havzaya gideriz, sen o kadar gelmişsin onur duyarım seninle pedallama konusunda.:harika:

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@necmeddin geçen okudum burda evet..yıllarca araçla geçerken hiç aklıma gelmezdi bisikletle geçeceğim..düşününce direk hayati tehlike...ilk tünel girişinde istanbullu bir kadın öğretmen motorcu ölmüştü. hala aklımdadır...yan yollar çok yokuş mu?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Abi samsun başlık altında fotoğraflarını attım yan yollarin , çok tatlı bir yol bilirsin eski Samsun yolu havzaya varmadan 8-10 km var ,ama tam kafa dinlemelik bir yol, şöyle deyim abi Çorum. Samsun arasında en güzel manzaralara sahip bir yol, eğim var ama Muğla'nın eğimleri gibi değil :harika:

• Beğen
Sayın @HakanAydn bu kadar soru, cevap, alış-veriş ve konuşmaya rağmen inşAllah bu geziye bir konu açar, bol görsel ve anlatımda bulunursunuz 🙂. Bu konu pek yeri değil. Yeni konu bekliyoruz 😅.

@Cemal Ç. ilk topiğim olacak, aklımda...kızın selfie çubuğunu alıcam yanıma (hayatta almadım elime) ..başka söze gerek var mı?😄..strava hep açık olacak..
zaten kendimi öyle bir bağlıyorumki bu tip söylemlerimle, velevki çıkmazsam, fake hesapla ancak bakabilirim milletin yüzüne...ya da gizli üye filan..😁

Abi sana dronlu video bile çekeriz, birde müzik yinede şahlanıyor Aman aman diye,, elalem yetenek görür :D
Sen bitirmeden ben başlığı açarım :harika:

• Hahaha
221522 dosyayı görüntüle

sele çantam geldi;
içinde tulum ve 2 eşofman altı var, açılsın diye
üstte şişme mat..
tam sıkmadım, sallanacakmı bilmiyorum...
İyi sabitlemezseniz sağa-sola çok sallanır. Hatta sarkıp tekere bile sürtebilir sürüş esnasında. Tecrübeli değilim ama üç, beş gün benzeri çanta kullanmışlığım var.

• Beğen
@Cemal Ç. bu haliyle sallanacak sanki, gerekirse motosikletimde kullandığım extra kancalı lastik vs var, kablo bağı bile deneyebilirim. birde sele borusuna eski gidon bandını saracağım, kayganlığı alsın, çizmesin diye..yarına da ön çanta geliyor...
bir şeyi farkettim, sele konusunda hatalıyım...brooks almalıymışım, bunun ilanını verdim, satılsada satılmasada brooks şart..bununla 20 km gidiyorum en çok ağrısız...100 km de sırf kalça ağrısı için 3-5 kere durmak gerekiyor...mario kaldato demişti niye brooks almadın diye..😕..acemilik..

@HakanAydn Abi ben bugün baya fırça yedim tecridi deldim diye :D

• Beğen
@necmeddin erkek milleti dimiyiz, fırça yiye yiye, göz içine baka baka işimizi hallediyoruz.. banada sütlü kahveye maloldu, canı sağolsun...

• Hahaha
@HakanAydn aynen abi canları sağolsun, arkamızda kale gibi duruyorlar çok şükür. :harika:

• Beğen
@HakanAydn aynen abi canları sağolsun, arkamızda kale gibi duruyorlar çok şükür. :harika:
Sana gelsin bu manim ;

Gün ışığı aynakoldan sekip göze duhul etmişse
Orda şekil olub beyne "ben basmana hazırım" demişse
Beyincağız, eli mahkum hedefe kitlenmişse
Anlarım ki tur vakti gelmiş amma geçiyor
Ömrüm koca göbeğim sıvazla geçiyor

Bana nasip olmayacak karbonla havalıca pedallamak,
Aliexpress dışında biraz üst seviye siparış kovalamak,
Birgün olsun güzel bi sırtı güneş yağıylan ovalamak ,
Anladım ki işe gitme vakti gelmiş amma geçiyor,
Ömrüm otobuslerde mp3 indirmekle geçiyor

Hayat kısa, sanat sonsuz, deneyim yanıltıcı