Scudo Sports

İlk kez bisikletle şehirlerarası yola çıkacaklara öneriler

Scudo
@Süper Dede dedem gerçekten muhteşem bir tur MTB ile tamamlayan oldumu , bilgin varmı, ve bu türü siz hiç tamamladınız mı
2018'de Trans Troy olarak yapılan 1200 km lik ultrayı Yunus Özdemir arkadaşımız 3 günde ve MTB ile birinci bitirdi. Ben aynı turu net 5 günde tamamladım. Geçen yılki 2500 km lik ultrada 700. km de boyun rahatsızlığı yüzünden bıraktım...

@Süper Dede dedem gerçekten bilgim yoktu, ama pek bir makul geldi, yemişim trans avrupa turunu buna hazırlanmak lazım :harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@HakanAydn hakan abi beni her halükarda geçersinde yalnız bu yarışa direk atlamak ne kadar doğru olur, bir yıl hazırlanmak nasıl olur acaba
@Süper Dede maceranın hastasıyız dedemmm:harika:

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@necmeddin ben bu sene sinopa gidebilirsem (çorumda da işler var) seneye allah kerim..tabi corona korsa herşey puff...
IMG_20190729_171030_6.jpg

çiftliğimi özledim, bu evin betonundan sıvasına, çıkma penceresinden ondulinine berşeyini tek başıma yaptım..çok özledim..😐

@HakanAydn inşallah abi sağ salim gelirsin. Ben geçen hafta kutsal topraklardaydım. Anamı babamı ziyaret ettim geldim. Sende kavuşursun inşallah.

• Beğen
gidiş
köyceğiz-fethiye-kaş-finike-demre-kemer-antalya-eğirdir-akşehir-yunak-polatlı-ankara-kırıkkale-sungurlu-çorum-amasya-samsun-bafra-gerze-sinop.
dönüş
sinop-boyabat-kargı-osmancık-merzifon-çorum-ankara-silivri-afyon-denizli-muğla-köyceğiz.
2500 km yaklaşık...tabi şu 2 ay içinde kamp noktaları vs belirlenecek..gidiş zaten belli gibi.
antalya-polatlıya kadar olan yolu hiç hatırlamıyorum...polatlı sonrası rota, araçla çok geçtiğim yollardan oluşuyor...daha detaylısı için erken ama çorum-sinop gidişini çözdüm sayılır. kastamonu çok düşük bir ihtimal. boyabattan kastamonu ayrımına kadar çok dik yokuşlar var, ılgaz dağ sırasını tırmandırıyor ama sonrası kargıya kadar çok uzun bir iniş..
petroller, okul vb resmi kurum yakınları çadır için önceliğim. arada öğretmenevi-otel olayıda olacak...doğa kampını ancak çok müsait olursa yapacağım.
haydi bismillah...

gidiş
köyceğiz-fethiye-kaş-finike-demre-kemer-antalya-eğirdir-akşehir-yunak-polatlı-ankara-kırıkkale-sungurlu-çorum-amasya-samsun-bafra-gerze-sinop.
dönüş
sinop-boyabat-kargı-osmancık-merzifon-çorum-ankara-silivri-afyon-denizli-muğla-köyceğiz.
2500 km yaklaşık...tabi şu 2 ay içinde kamp noktaları vs belirlenecek..gidiş zaten belli gibi.
antalya-polatlıya kadar olan yolu hiç hatırlamıyorum...polatlı sonrası rota, araçla çok geçtiğim yollardan oluşuyor...daha detaylısı için erken ama çorum-sinop gidişini çözdüm sayılır. kastamonu çok düşük bir ihtimal. boyabattan kastamonu ayrımına kadar çok dik yokuşlar var, ılgaz dağ sırasını tırmandırıyor ama sonrası kargıya kadar çok uzun bir iniş..
petroller, okul vb resmi kurum yakınları çadır için önceliğim. arada öğretmenevi-otel olayıda olacak...doğa kampını ancak çok müsait olursa yapacağım.
haydi bismillah...
Tekerine taş değmesin, pedalına, bacaklarına kuvvet. Allah'a emanet ol... :harika: :)

@HakanAydn abi sana corana virüsü gibi bulaştım haberin olsun, Sinop dönüşünü Kargidan yaptığında Kamil barajında balıkta olurum büyük bir ihtimalle, hem semaver hem mangal, şimdi tavada balığını nasıl istersiniz az pişmiş mi yoksa çok mu , kolesterolünu tavan yaptiracam.

Süper Dedem sana da ikram ederiz. Yeter ki çıkın tura :harika:

şu karantinada söylenecek laflar değil bunlar @necmeddin ölelim mi yani.😛.kamil barajı nerede, hiç duymadım...
şaka bir yana en çok gözümde canlanan yer şu tepeden kargıya doğru iniş varya, istanbul yoluna..yahu orası 50 km iniş..orada balata malata kalmaz..(yok ben iflah olmam artık, bu belli oldu, 1500 km gittimde ordan iniyorum kafada)...😆

Abi Kamil baraji eğer Sinop durağan arası gelirsen yol üstü, bol manzaralı bir baraj , malûm Süper Dedem nasıl yolların efendisi ya bende mütevazı olmuycam bu yörede ki barajların efendisiyim :harika:

@necmeddin yolun solunda kalıyor değilmi? dik yamaçlı kıyıları, çamlık..?

Evet abi çok tatlı bir manzarası var, Merzifondan 90 km yılda 3-5 kez en ez kampli balık avına giderim oraya.

• Beğen
@necmeddin orası harika cidden...inşallah kardeşim..şubat sonunda nisan başı diyordum bir çırpıda geçti. mayıs ortasıda çabucak gelecek...cidden çok hevesliyim...yarına 2 çanta geliyor...çocuk gibi heyecan yaptım..😊

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@HakanAydn abi kalbini bozma bismillah demişsin, Darda zorda kalmadıkça seni bu tarafta yalnız bırakmam, daha da eğlenceli olur, acil durumlarda Sinop, Kastamonu, Samsun, Amasya da ben varım zaten yönlendirme yapabileceğimiz çok dostum var, İnşallah gerek te olmaz. Bu senin kendinle olan ciddi mücadelen olacak İnşallah başaracaksin vesselam :harika:

• Beğen
@necmeddin inşallah ...saol desteğin için...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri