Hayır, milin etrafına sararsanız yerine oturmaz. Yarım cm kadar kesip milin oturma yerinin tam karşısına yapıştırın...nasıl yapayım, milin etrafına mı sarıp sıkayım kadroya giren yerlerde?
@Süper Dede ben lastik aşınacak diye beklerken mekanizma aşınmış, allahtan çok az...kablo kroşeside aldım, şekil olarakta uygun. kalınlık 2 mm cırt 1.5 mm..
Kablo kroşesi biraz kalın gibi geldi bana. Eğer tekerlek mili tam oturmazsa QR maşayı tam kavrayamaz ve sıkıntı çıkartır. Aşınmaya bakılırsa cırt plastiği tam olacak gibi. Basit gibi görünse de göbek mili maşanın yuvasına %90 oturmalı yoksa tehlikeli olur...@Süper Dede ben lastik aşınacak diye beklerken mekanizma aşınmış, allahtan çok az...kablo kroşeside aldım, şekil olarakta uygun. kalınlık 2 mm cırt 1.5 mm..
İşte bu yüzden yapıştırılmalı. Japon yapıştırıcı çok iyi tutuyor. Zaten yerine oturturken kaymazsa bir daha yerinden oynamıyor...@Süper Dede aklıma şey geliyor, yolda giderken bir şekilde sağ ya da soldaki cırt (ya da kroşe parçası ) alta doğru kaysa ordaki 1 mm sapma tekeri açısal olarak ne kadar saptırır..
@Süper Dede peki bisikletin arka lastiği 28 maraton, ön lastiği 23 durano olsa ne olur?😁😄..
Bir ayağına 43 numara diğerine 41 numara ayakkabı giymeye benzer diye düşünüyorum. 28'e 25 belki ama 2 beden olmaz gibi geliyor bana...@Süper Dede peki bisikletin arka lastiği 28 maraton, ön lastiği 23 durano olsa ne olur?😁😄..