Genelde tek model var ucuz olan. Fenerli elektroşok yazınca çeşitli siteler çıkıyor. Örnek: (link)
Bu şey Kangal'ı da kaçırtır diyorsun yani... Hayır deneyip göreceğiz desem ayrı bir dert 🙈 Tekrar 🙏
Genelde tek model var ucuz olan. Fenerli elektroşok yazınca çeşitli siteler çıkıyor. Örnek: (link)
bugün @Süper Dede nin tavsiyesi üzerine aldığım CST BYTE PADOVA 28 dış lastikleri ve vittoria iç lastikleri taktım. üzerinde öncesinde schwalbe duran plus 23 vardı. duranoya 110 psi basıyordum, bu lastiğin minimum basınç değeri. Cst nin max basınç değeri 28 cm olmasınında etkisiyle 90 psi, ben 85 bastım. cst de zırh yok, tel vs de yoktur sanırım ve duranodan biraz daha ağırlar. yol izlenimine gelecek olursak, ben çok memnun kaldım. hamuru beklediğimden yumuşak çıktı, frenlemede duranodan farklı bir tepki hissetmedim, kaymıyor. virajlarda yatmıyorum o konuda da fark yok benim için. max hız olarak 56 oldu sanırım bugün, geniş tabanlı ve yeni olması sebebiyle daha stabil hissettim. en önemli fark konfor..bu konuda bariz fark var haliyle..taşlar sağa sola mermi gibi sıçramıyor, mıcırda kayma yok, tümsekler çıkıntılar çok daha rahat, kısmen amortisör etkisi yarattı. 45 km lik turda stravaya göre ort hızım 19.2 , duranoyla 19.3 tü. ort güç duranoda 122watt, cst de117 watt..yokuşlarda biraz daha hızlı düzde biraz daha yavaş olmuşum. ama genel anlamda performans olarak pek fark yok. sadece lastik değil, çap ve basınc ta değiştive ben daha çok fark olur diye tahmin ediyordum. rahatlığından çok memnun kaldım. bunlar kişisel görüşlerim, 7 aylık tecrübeyle. hocalar tabiki daha iyisini bilirler..
ooo parkurun iyiymiş arkadaş. tam olarak nereden geliyor nereye gidiyorsun. bir ara beraber gidelimBende şu an yoldayım izmire doğru nazilliyi geçmiş atça da yağmur nedeniyle mola vermek zorunda kaldım.Emniyet şeridinde bile size korna çalanlar olabiliyor.Yada tam tersi bisikletli bir var diye daha dikkatli olanlar var.Benzinlikte çalışanlara gelincede tamamen kişiye bağlı buharkent tarafında bir arkadaş içeçek bişeyler almıştım benden olsun bende bisiklet kullanıyorum diye ücretini almadı.Yola çıkın yeterki gerisi gelir.🚲
Hocam bu kadar dik sürüş istiyorsanız niye yol bisikleti? Yanlış anlamayın sorumu lütfen merak ettim sadece.gidon yükseltici ve gidon boğazı değişti, kablolar teller değişti, sele değişti, iç ve dış lastiler değişti ( dışlar tekrar değişecek )...sargı değişecek o yüzden sarmadım...tura hazırlık devam..🙂220432 dosyayı görüntüle
Girdiginiz camurlu, micirli, patika yollarda size basarilar o zaman yol bisikleti ile@Cemal Ç. hız istiyorum derken akıcılık aslında. oğlumun 10 yıllık dağ bisikleti vardı full amortisör bisan, ben onunla idare ederim sanıyordum ilk bisikleti almadan önce. yok, mtb başka bir dünya, çok hantal..carraro sportive çok akıcı gelmişti...şimdi o bile hantal kalıyor...işi hiç bilmeyen biri olarak bana göre, tüm bisikletler yol kadrosu mimarisi üzerine, sabit maşalı, ince jantlı tasarlanmalı..😁..yeniyimya, salla gitsin işkembeden..😁..vallahi, yol bisiklette son nokta..mtb de neymiş..🤣
Nerdesin sen bekle geliyorum . Mangalda yapan mı ?@HakanAydn maşallahlar Abime hız yapma, zaten insan sağlığı açısından zararlı, bugün oğlanla 10 km kadar arazi sürüşü yaptım, buz gibi dağlardan gelen pinarlardan suyumuzu içtik, kuru kayısı yedik, mantar zamanı mantar da toplarız, Nisan gibi tatlı suda Turna balığı avı, Mayıs ayında tatlı su levreği, Abi gel yol yakınken vaz geç incecik yol bisikletlerinden, yayla gibi bir MTB iyi olur turlara da çıkarsın,sakin sakin gel senide alalım MTB High club a![]()
![]()

Tavsiyene uydum , Bisiklete traktör lastiği taktım, sen mangalı yak ağam , 2 saate kadar ordayım
Fake bisiklet.. Yanlış yere gelmeyelim usta.