ah ben ilkokul 3. sınıftaydım, o zamanlar kupon biriktirmece vardı. Sabah gazetesi bisiklet veriyordu, hergün abimle gazeteden kesip halının altına koyardık, ama bayağı bir kupon biriktirmiştik yani. siyah bir bisikletti, öyle çok gezdim ki onla. tesadüf şimdiki bisikletim de simsiyah:rolleyes:
ondan sonra ortaokulda babamla gidip bisandan katlanır bisiklet almıştık, sepeti de vardı çok havalıydı
ilk bisikletimi 29 yaşında almıştım. internet sitesinden beğendim, ortaköy bahar hırdavattan siparişi verdim. daha parayı göndermeden bisikletimi göndermişlerdi saolsunlar. geçen sene eylül ayıydı.
İlk bisikletimi yaklaşık iki ay önce aldım. Evet oldukça geç bir tanışma oldu ama atalar demiş ya geç olsun da güç olmasın Bir kaç günde ilk acemiliğimi attım ve giderek daha düzgün sürüşe sahip oluyorum. Keşke daha önce bisikletle tanışma fırsatım olsaydı. Ama bundan sınra kolay kolay inmem bisikletimden. Öğrenci olduğumdan maddi kısıt sonucunda Ümit'in Alanya modelini alabildim. Seviyorum bisikletimi. Daha da geliştirince daha özellikli bir bisiklete geçeceğim inşallah.
Benim ilk bisikletimde ilkokuldayken yada daha once alinmisti tam hatirlamiyorum. Cok aglamistim babama aldiramamistim o zamanlar durumlar musait olmadigi icin. Amcama yonlendirmisti babam yeni calisan bekar gozuyle ona da cok aglamistim sonrasinda bir gun dedemlerin evinde karsilastik onunla kirmizi kadro hafif pembemsi lastikleri olan U gidon BMX bir bisikletti koy yollarinda dagda tasta ne surmustum
Lastik patladiginda bir legen su basinda ne bali cekip kafa yapardim be hala onun sarhosu gibiyim ilk alindiginda vitessizdi bir iki sene kullandiktan sonra babama binbir naz niyazla arkaya vites taktirmistim kac vites hatirlamuyorum sanirim hala annemlerin bodrumunda duruyor.
Aradan 20 sene gecti sanirim, ikinci bisikletim bir kron...
İlk bisikletimi ilkokulda babam bana sürpriz yaparak almıştı. Eve geldim ve koridorda bir mercedes duruyor, nasıl sevindiğimi mutlu olduğumu anlatamam. Günlerce evin koridorunda sürme alıştırmaları yaptıktan sonra ( çünkü kullanmayı bilmiyordum) sokağa iniş ve özgürlüğe uçuş, gerçekten çok güzel günlerdi. İnsan küçükken ne kadar basit şeylerle ne kadar da mutlu olabiliyormuş.
ilk bisikletim abimin bana verdigi dolma lastikli bmx ti onu baya kullandım 9-10 yaşında karne hediyesi olarak 2 çift amortisörlü bir bianchi bisiklet aldılar büyüdügümdede sürebileyim diye büyük boy bisiklet aldılar bmx den ona geçip sürmeye başlayınca ilk kazamı ayagım yere yetmedigi için yapmıştım çok güzel günlerdi
ilk bisikletim 2004 yılında ilkokula başladığımda babam tarafından bursadan alınmış 20 inch jantlı bir forza marka mavi gümüş renk bisikletti.2008de Bisan Sportmen model 26 inch bisikletim vardı.2010da amatöre adım attım.
İlk bisikletimi hiç unutmam teyzem kupon biriktirerek almıştı. Doğum günü hediyesi olarak. İlkokula gidiyordum diye hatırlıyorum ama yanlış olmasın. Peugeot marka bordo bir bisikletti hiç unutmam. Az kahrımı çekmedi benim.
Teşekkürler paylaşım için. Benim 6-7 yaşlarında hatırladığım fazla bir kare yok hayatımda. Sadece babamın beni elimden tutup gezdirirken bir gün bir kırtasiye ye girip resmini aşağıda atacağım. " Solo Test " denilen sözde zeka oyununu almasını hatırlıyorum gün gibi. Daha sonraları bu zeka oyunu denilen oyunun da insanlara hakaret den bir mekanizmanın ürünü olduğunu idrak ettim tabi. Ama o bir hediye idi ve hala saklarım
Hakaretler 6 piyon dan fazla bıraktığınız zaman başlıyor. Aman ha 7-8-9 piyon bırakmayın hakarete uğramayın
Paylaşım için teşekkürler. Yazılı iletişimin sözlü iletişimden üstün olduğu yada ikisinin bir kombinasyon içinde amaca ulaştırdığını çıkartabilirmiyiz buradan ?