Scudo Sports

İlk bisikletiniz ve hayalinizdeki bisiklet

@mhmmddgntkn

Paylaşım için teşekkürler. O bisiklet hala duruyor ise, ben olsam bakımını yaptırıp odamın duvarına asardım. Böyle şeylere farklı bir önem veririm şahsen....

• Beğen
Tepkiler: dgntkn
Scudo
@gezginn_33

Paylaşım için teşekkürler. Dediğiniz gibi çocukları mutlu etmek çok kolay. Keşke herkez çocuk ruhlu kalabilse art niyetsiz saf sevgi. O zaman dünya daha yaşanılası bir yer haline gelirdi. Ama büyüdükçe insanların egoları ve çıkar çatışmaları da büyüyor ve içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Kanaat ortadan kalktığı için insanlar doymuyor. Sömürme güdüsü ve üstünlük duygusuna yenik düşüyor insan. Keşke hep çocuk kalabilsek....

• Beğen
Tepkiler: Yusuf8384
@İbrahim27

Paylaşım için teşekkürler. Ayağınız hep yere basması temennisi ile iyi pedallamalar...

@Strelok

Paylaşım için teşekkürler. Yalnız aklıma birşey takıldı kendi param ile derken yaşınız 25 yazıyor. Sene 2000 de aldığınıza göre 10 yaşında idiniz. 10 yaşında çalışıyormuydunuz ?

@ÇaNakkaLeRuHu İzmir torbalıda oturuyordum o dönem Amcam'ın pamuk tarlası vardı çok iyi hatırlıyorum tam 52 gün tarlada çalışmıştım hatta okula 1 ay kadar geç başlamıştım :)

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@Strelok

Helal olsun alın teri gibisi yoktur. ALLAH(C.C.) hayatta da aynı şuurla muvaffakiyetler nasip etsin İnşaallah.

• Beğen
Tepkiler: Strelok
İlk bisikletimi kendim aldım ailemin çocukken aldığı hariç elbet ama yetişkin bir birey olarak kendime ilk aldığım peugeot şehir bisikleti idi yaklaşık bir 10 yıl bana hizmet etti.

@ÇaNakkaLeRuHu
Eğerki Çocuksan Ağlayarak Bişeyleri Halledebiliyosun benim ordaki yazma sebebim babamdan çekiniyor olmam 12 yaşındayken babamın karşısına geçip birşeyler istiycek kadar cesur değildim :)

• Beğen
Babama dedem fakirlikten dolayı hiç bisiklet almamış, babamında hiç bisikleti olmamış. Köydeki zengin çocukların bisikletine para vererek binermiş. Bundan dolayı babam çok hassastı bisiklet konusunda, dört yaşımdayken dolma teker en küçük bisikletlerden almıştı. Daha sonra 6 yaşımdayken 18 vites bisan nevada bisiklet almıştı. Kadrosu çok büyük geldiğinden kaldırım kenarında biner kaldırım kenarında inerdim. Koltuğa oturamaz ayakta sürerdim. O bisikletimi yıllarca kullanmış ilimizde her yere gitmişimdir.

hep bisiklet grupları yzünden :D dandik bir markayla başlayıp yavaş yavaş çıtayı yükselttim

• Beğen
Geri