Walla sanırım ilkokuldaydım. Cevher diye dolma teker bir bisikletimiz olmuştu kardeşimle beraber. Büyük bir ihtimalle peder bey sınıfı başarılı geçtiğim için almıştır. Evde iki tekerli bisiklete binmeyi öğreneceğiz diye evin koridorunu pist yapmıştık çünkü yardımcı tekerlerle binmekten 1 hafta sonra sıkılmıştık. Yalnız düştük mü nedir bilmiyorum. Pedalı kırılmıştı. Kaynak yaptırdık felan bir türlü düzen tutmadı. Biraz büyüdükten sonra pinokyolar vardı o zaman ama biz onun müdahili Pioneer diye bir marka vardı ondan aldık. Yine kardeşle paylaşmak zorundaydım. O zaman tanıştık ilk defa bisiklet tamircisi ile. Lastik patlayıp duruyordu. Sıcak yama vardı. Arkasındaki karpiti yakıyordun, ısıdan lastiğe yapışıyordu. Bayağı oyaladı bizi.. o zamanlar bizim mahalle çok boştu bol bol bisiklete binebiliyorduk. Çok fazla otomobil yoktu. Derken BMX ler çıktı. Anaa ne hayran kalmıştık. Almanya'dan gelen kuzenimin vardı kontra pedal lastikleri dişli ve sarı renk artı bisiklet kırmızı. Yoktu hiç kimsede hayran hayran bakardık. derken Türkiye'de de çıktı ve bizim pioneer, BMX ile değişti. Bu arada ben yeterince büyüdüm galiba daha çok kardeşim biniyordu BMX'e. Çok sonra ABD de yaşarken küçük bir şehirde yaşıyordum. Wall MArt tan 80 dolara bir market bisikleti aldım. MTB. Önü amortisörlü falan.. Orası da çok güzel bir yerdi ama benim bisikleti mi dandikti yoksa ben mi kondüsyonsuzdum, tabiatı çok güzel bir yerdi ama çok yoruluyordum. Şimdiki kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum. Şimdi 3 yıl önce rockriderımı aldım. Sonra yol bisikleti olan xrs 040 ımı.. Ama bu sefer iyi sardırdım..