İyi geceler arkadaşlar öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum, sizden yardım istediğim konuya gelince benim eski bir ümit ride-on model bisikletim vardı bununla bir kaç sürüş yaptım ama hem biraz küçük hemde ağırlığının çok fazla olması dolayısıyla beni çok yoruyor bu sebeple başlangıç için bir bisiklet almaya karar verdim. Daha çok asfalt üzerinde kullanıcağım için şehir-tur bisikleti tarzında bi bisiklet düşünüyorum yarış bisikleti tarzında bi bisiklet modeli çok hoşuma gitsede kendimi o yeterlilikte görmediğim için ilk önce şehir-tur tipi olarak geçen bir bisiklet almayı planlıyorum kabaca bi araştırma sonucu salcano city sport 10 modelini gördüm hoşuma gitti ama fiyat olarak biraz düşündürdü beni sizin belki kullandığınız yada çevrenizde duyduğunuzu benim özelliklerime uyan önerileriniz olucaktır bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim önemi olucak mı bilmiyorum ama yinede paylaşıyım 1.85-86 boyum var ve yaklaşık 100 kilo civarlarında seyrediyorum ankara çayyolunda ikamet ediyorum bu çevrede ve eymir gölü etrafında kullanmak ilk amaçlarım arasında şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim