Büşra Yoldaş
Daimi Üye
- Tepki
- 119
- Bisiklet
- Sedona
Büyük olasılıkla yarın bisikletimi almaya gideceğim( sedona borla yı) . Hiçkimse önermedi biliyorum ama ; merida crossway düşünüyordum ancak benim kadroda kalmamış. Sonra salcano düşünmeye başlamıştım ki burada artık satılmadığını öğrendim. En son scott aspect 660 ya karar vermiştim, tam istediğim özelliklere sahipti ancak bütçemi o kadar kasmama gerek yok diye düşündüm ; çünkü bu ilk bisikletim olacak ve ben frenleri kullanmayı v.d şeyleri bununla keşfedeceğim , işte bu yüzden scott tan vazgeçtim . Scott benim için fazla iyi. Herneyse
Artık kasklara bakıyordum ; kasktaki delikler ne kadar fazla oluyorsa kask o kadar hafif ve sağlık için uygun oluyormuş. Bir de arkadan ayarlanabilir olma olayı iyi bir şeymiş. Bu kasklarda anladığım kadarıyla giro , scott ve bell gibi markalar daha sağlıklı.
Sorumu güncelleyeceğim şimdi , kask için önerisi olan var mı? Minimum ne kadar bütçe ayırmak gerekiyor sağlam bir kask almak için?
Artık kasklara bakıyordum ; kasktaki delikler ne kadar fazla oluyorsa kask o kadar hafif ve sağlık için uygun oluyormuş. Bir de arkadan ayarlanabilir olma olayı iyi bir şeymiş. Bu kasklarda anladığım kadarıyla giro , scott ve bell gibi markalar daha sağlıklı.
Sorumu güncelleyeceğim şimdi , kask için önerisi olan var mı? Minimum ne kadar bütçe ayırmak gerekiyor sağlam bir kask almak için?