Scudo Sports

İlk Bisiklet çizimim

Enes Dökmen

Forum Bağımlısı
Tepki
664
İsim
enes dökmen
Bisiklet
Mosso
Mesleki gelişim dersinde canım sıkılıyordu.bende bisiklet çiziyim dedim bakarak çizmedim. aklımda kalan kadarıyla çizmeye çalıştım. pek güzel olmadı ama ilk bisiklet çizimim oldu.20151014_135612.jpg

Dosyalar

• salcano.png
    salcano.png
    50,2 KB · Okunma: 60
Scudo
derslerinize odaklanmanızı tavsiye ederim :). mesleki gelişim eksik bırakmaya gelmez.

ders boştu hoca serbest bıraktı çünkü : sürekli uyuyor.;)

@enes dökmen konuyla belki çok alakasız ama insanın gözü takılıyor işte büyük puntolara mavi renklere.. "Bisiklet Hobi değil, Spor'dur.Salcano" nedir abi ya? Bisiklet onlarca yıldır, insanlar tarafından bir çok amaç için kullanıldı, bunu sadece spora indirgemek ki eğer salcano bu sloganı gerçekten kullanıyorsa çok büyük bir yanlış...

yok ya benim için o

salcanoyla alakası yok

İlk çizime göre güzel olmuş dostum ;) aero çizimlerde bekliyoruz:)

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
tebrikler güzel çizim devamını bekleriz :D

• Beğen
harika ben çok beğendim. ama bence daha çok (link) adresindeki çocuklara hitap ediyor. yani birazcık daha geliştirsen daha güzel olur.

• Beğen
daha dikkatli gözleme ihtiyaç var. sele borusu öyle dimdik inmez, yoksa kadronun içine giremez, selenin altına da yapışmaz. resim kötü olmuş. çok iyi olan şey bana göre bisikletini çok seviyor olman, araba yerine bisiklet çiziyor olman, bisiklete yoğunlaşman, bisikletin olman durumunda çok iyi çizimler çıkabilir belki. sevgiler, selamlar.

sele borusu o kadroya girmez :D olmamış kardeşim malesef :)

salkeynoo çizmeyin pinarello çizin... çiziminizi eleştiremeyeceğim, başarılar.

salcano 'ya karşıyız. almıyoruz, tavsiye etmiyoruz, boykot ediyoruz.

image.jpeg image.jpeg Bunlarda benim çizimlerim ama öylesine attım sadece ben güzel sanatlar fakultesinde okuyorum zaten o bisikletin ayaklığını yapmak istemezdim ama bisikleti düz çizdiğin için koydum onu mecbur

@farukbursali bazı hocalar öğrencileri nasıl da dar alanlara hapsetmeye uğraşıyor, çok enteresan. bu bir çizim, tekerleği olmasa bile ayakta durur. :) yetenek sınavları yüzünden aşırı disipline sokulmuş matimatiksel çizgi kendini çok belli etse de teknik sağlam, ellerine sağlık.

@enes dökmen can sıkıcı yorumlara hiç takılma, ellerine sağlık gayet güzel olmuş. bol bol çiz, ve her çizgini sakla, gelişimini kendi gözlerinle gör. bu seni daha da heveslendirir, gelişimini ciddi biçimde hızlandırır. ayrıca beğendiğin çizimlerin üzerine kağıt koyup aynen kopyala, bunun da çok faydasını görürsün.

Olmamış diyenlere aldırma. Çizmeye devam.

@farukbursali
Hocam pedalı yanıbaşındaki basamağa yaslasaydın? :)

Güzel güzel afferim. ;) Bende birşeyler ciziyordum taki birşeylere kizana kadar :D

Geri