winspy
Üye
- Tepki
- 9
- İsim
- Şafak
- Bisiklet
- Mosso
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim öncelikle bu ilk konuyum inşallah zamanla kendimi bisiklet konusunda geliştircem zamanla..
Benim şu an için 700 750 lira gibi bir bütçem var ve ufak (200-300 km) lik turlara çıkmak için 2. el bir bisiklet bisiklet arıyorum tur bisikletleri biraz pahalı olduğundan MTB alıp tekerleri inceltmek hedefim. marka model için ne önerirsiniz??
öncelikle benim bu fiyata bulduklarımı yazayım
Kron xc 500 -750 veya 1000
Kron RC 1000
Sedona 711
Salcano astro
şuan en çok gözüme çarpan modeller bunlar tabi bilgisizlik hakim
tabi siz ne düşünürsünüz bilmiyorumda belki daha farklı bir model önerirsiniz..
Lütfen bütçeni 1000-1500 liraya artır demeyin keşke artırabilsem ama elimden gelecek olan bu..
ikinci bir merak ettiğim konuysa:
kadro boyu ve jant boyutu yani sanırım 28 jant daha iyi olacak ama 26 en çok karşıma çıkan seçenek boyum 1.69( evet kısayım) kadro boyu kaç olsun derseniz 18 inç 28 jant (varsa tabi) tavsiye edermisiniz..
edit: HD modeller daha çok ilgimi çekiyor tabi ne kadar hafif olursa o kadar iyi
jantı 26 üstü istiyorum aynen dediğin gibi vitesle alakalı tüm aksamlar shimano olmalı bencede o onun işi
sonra maşa kilitlenebilir olmalı
Benim şu an için 700 750 lira gibi bir bütçem var ve ufak (200-300 km) lik turlara çıkmak için 2. el bir bisiklet bisiklet arıyorum tur bisikletleri biraz pahalı olduğundan MTB alıp tekerleri inceltmek hedefim. marka model için ne önerirsiniz??
öncelikle benim bu fiyata bulduklarımı yazayım
Kron xc 500 -750 veya 1000
Kron RC 1000
Sedona 711
Salcano astro
şuan en çok gözüme çarpan modeller bunlar tabi bilgisizlik hakim
Lütfen bütçeni 1000-1500 liraya artır demeyin keşke artırabilsem ama elimden gelecek olan bu..
ikinci bir merak ettiğim konuysa:
kadro boyu ve jant boyutu yani sanırım 28 jant daha iyi olacak ama 26 en çok karşıma çıkan seçenek boyum 1.69( evet kısayım) kadro boyu kaç olsun derseniz 18 inç 28 jant (varsa tabi) tavsiye edermisiniz..
edit: HD modeller daha çok ilgimi çekiyor tabi ne kadar hafif olursa o kadar iyi
jantı 26 üstü istiyorum aynen dediğin gibi vitesle alakalı tüm aksamlar shimano olmalı bencede o onun işi
sonra maşa kilitlenebilir olmalı