Scudo Sports

İkinci el 700 TL bisiklet önerisi?

tavsiyeni ciddiye alıcam Talha bak bu iyi oldu
benimde kafamda istediklerim var tabi öncelikle yol bisikleti olması işime gelir çünki bidaha lastik sele derken 100 200 daha gözden çıkacağına fiyata ekler ona göre alırım diyorum.
HD modeller daha çok ilgimi çekiyor tabi ne kadar hafif olursa o kadar iyi
jantı 26 üstü istiyorum aynen dediğin gibi vitesle alakalı tüm aksamlar shimano olmalı bencede o onun işi
sonra maşa kilitlenebilir olmalı bi kerem :)
21 vites 24 vites olayına bişey diyemicem bi bilgim yok o konuda

keşke baştan belirtseydim karıştırdım ortalığı

Scudo
@winspy Mosso korkuttu mu ? Şuan baktığın markaların çoğu zamanında hatta şuan bile Mosso dan kadro alıyorlardı. Dünyaca ünlü bir kadro üreticisi olan Mosso',dan korkma sebebin tabiki de fiyat politikası pahalı olsa çok sevecektin oysa. Baktığın diğer modellerin hepsi Türk malı İtalyan falan değil Bianchinin isim hakkını alıp Manisa' da üretim yapan firmalar. Önce biraz tam araştır sonra biraz daha dusun.

• Beğen
Tepkiler: winspy
@M.Fatih
doğrudur kardeşim bilgim yok dediğim gibi zaten de mossonun vites ve vitesl alakalı tüm parçalar shimanoysa ve kilitli maşası varsa alabilirim. araştrdımda altus fln diyordu markamıdır modelmidir bilmiyorum da :)

@winspy
Merak etmeyin tüm parçalar shimano. Altus dediğin ise shimano'nun modeli.

• Beğen
disk fren ve kilitli maşalı olanını bulabilirmiyim peki birde n11de 646 TLye buldum yukardaki konudaki bisikletle aynı donanımamı sahip acaba yani dediğiniz kadar iyi birşeyse 100 lira fazla verir istediğim özelliktekini alırım

@winspy
Bu Hidrolik Disk Frenli olanı : (link)

Bu da V Frenli olanı:
(link)

İksinde kilitlenebilir maşaya sahiptir, buradaki fiyatlarindan en. az 100 TL indirim yapıyorlar pazarlıkla.

• Beğen
@winspy 200-300 km lik tur yapmaktan bahsetmişsiniz. Bende 24 vites salcano astro var ve bu bile bazen yetersiz kalıyor. Ayrıca mtb alırsanız kesinlikle kaliteli bi ince lastik alın yoksa canınız çıkar... :D
Buna göre düşünün :)

• Beğen
167 boy 70 cm bacak boyuna sahibim 50 cm kadrolu 28 jant kilitli maşalı mosso legarda almayı düşünüyotum sanırım uygun kararımı verdim gibi az da olsa bozuk yollarda kullanmak için extradan bir mtb lastiği ve continental yol lastiği brooks seleyle desteklemek istiyorum bu arada uzun yol mesafem 300 400den çok daha fazla olacak gibi duruyor ama yolculuk boyunca arada bakımlarını yaptırırım tabi. diye bir fikrim var ne düşünürsünüz bilemem..

ekstradan yeri gelmişken sorayım: düzcede ikamet ediyorum iki seçeneğim var ya otobüsle antalyaya geçip tura ordan başlıcaz yada egeye doğru gidicez her iki tur içinde deniz kenarından olan tercihen düz yollara sahip rota önerebilirmisiniz.

@winspy Antalya'dan Likya Yolu denilen tarihi bölgeleri gezerek Fethiye Ölüdeniz'e kadar gidebilirsin. Düz değil ama çok dolu dolu geçirebileceğiniz bir güzergah. 5-6 günde yol katetmek değil keyfini çıkarmak maksatlı güzel bir tur olur.
Antalya-Kemer-Phaselis(phaselis antik kenti)-Olympos (Çıralı yanar taş, olympos antik kenti, adrasan)-Kumluca-Finike (Lymra Antik Kenti)-Demre(Myra ören yeri, Noel baba aziz nicolas)- Kaş (Saklıkent Kanyonu)-Ölüdeniz-Fethiye.
Forumda Likya Yolu olarak aratırsan Mehmet Ali abinin güzel turu ve anlatımını bulabilirsin. O bölgeye çok çok iyi hakimim herhangi bir sorun olursa sorabilirsin :)

öncelikle bianchi ye olan düşmanlık neden onu anlamış değilim bende.. Salcanolardan daha kaliteli ürünleri var.

200-300 km lik UFAK turlara takıldım ben nedense :)

Geri