Scudo Sports

iki tekeri aynı anda zıplatma!!

bende şu an bsiklet yok dün akşam mahellede arkadaşın külüstür çift amortisörlü bisikletiyle forumdaki bilgilere dayyanarak buny hop denedim ilk denememde oldu.:D
akrobasiye yatkınlık alt yapı var sanırım ondandır.

Scudo
Foruma ''bunny hop'' yazip ararsaniz, nasil yapildigina dair besbin mesaj bulabilirsiniz...
Birazcik forum ozelliklerini kullanmaya calisalim lutfen?:rolleyes:

Kolay gelsin, iyi gunler:)

ön kaldırmasına kaldırıyorumda gidonu iterken ön tekrar düşüyor nasıl yapıcaz bu işi

abi
nası oluo ya bnde salcano ngf 24 var on kalkıo arka kalkmıo bide kadrosu çok yukses bana yardımcı olabilirmisiniz

@sinto

denedim ama sırt üsütü kapaklandım babam bisikleti elimden aldı sevinsemmi üzlsemmi bilemiyom

bn yerden 78 cm zıplaya bılıyorumonu cekıp on havada ıken vucudunu bı anda one atlam gıbı basıt bı hareket....

ben bıraz acemıyımde bunu anlayamadın bı daha anlatır mısınız

çok basit bir olay maddeler halinde açıklarsak :
1-yavaş bir hızda giderken gidonu kendine çek (çok ufak bir pedal hareketiyle daha rahat çekebilirsiniz)
2-gidonu karın seviyene getirgetirmez gidonu ileri itmeye başla
3-gidonu ileri itme esnasında ayaklarını pedaldan olabildiğince kaldır

not:eğer inişte ayaklar pedala gelmezse çok kötü sonuçları olabilir :D ve denemelerde kesinlikle kask takın arkaya düşme durumları olabilir öğrenme esnasında...

slm all.öyle demişsinide her bisikletin ağırlığı vardır.amortisörü vardır.peki dezavantajlı aletle nasıl yapılr.

@rrhayabusa

videolardan ogrendıgım kadarıyla agırlıkla hıc bır alakası yok yapabılmenın tabı hareketın kalıtesı degısır ona sozum yok :D

bır de ben sunu fark ettım forumdan okuyarak veya youtube dan ızleyerek bunny yapamazsın hatta hıc bir hareketi sıfırdan yapamazsın :D en iyi arkadas edıneceksın ( aslında bu daha zor :D )

birde kaldırımlara bu hareketle çıkmak için kaldırıma yaklaşmadan önce maşaya yüklenip hemen ağırlığınızı geri verin o esnada siz pedal çevirmden ön kalkar ve kadırıma çıkma vakti geldiğine karar verdiğin zaman ayaklarını kırıp birden yukarı çek ve kendini boşluğa bırak ....bu yazdıklarım bir kaç saniye içinde gerçekleşmelidir!!!!

ve bu hareketleri hemen kaldırımlarda denemek yerine ilk önce boş bi yola koyduğunuz taşların üstünden atlamaya çalışın mazalla eğer dediğimi yapamazsanız ve arka teker kaldırıma çarparasa çok kötü şeyler olabilir...

Geri