Scudo Sports

iki tekeri aynı anda zıplatma!!

Scudo
hepinizden çok özür benim biligisayarım açıktı formdaydım benim arkadaş yazmış ben yokken benim adıma gelince baya kapıştık çok kızdım tekrar özür dilkiyorum kusura bakmayın herkesten

@emorakci

Mesajınız editlendi.tekrarında banlanacaksınız.

iyi forumlar.

Bunny Hop konusunda izlediklerim ve forumda okuduklarımın da etkisiyle sürekli birşeylerin üzerinden hoplayıp zıplıyorum. Dün akşam yepyeni bir teknik geliştirdim ve buna bir isim verdim.

"Yokuş aşağı inerken kasisin üzerinden zıplayıp o heyecanla sokaktan çıkan arabayı farketmeyerek kafadan girme ve kaputunda sırt üstü uzanma tekniği"

Bu yeni tekniği öğrenmek isteyen arkadaşlara kesinlikle öğretemem. Bir kez yaptım bir daha da yapabileceğimi sanmıyorum.

:)

o çok değişik bi taktik telif hakkını almalısın. o taktiği deneyen çok kişi oldu ama öteki dünyaya dikey geçiş yaptılar. başaramadılar
geçmiş olsun bi şey olmamıştır umarım

@tekteker

:)

Herhangi birşeyim yok Allah'a Şükür. Bisikletimde de ufak tefek çizikler dışında bir hasar oluşmadı. Kaputuna uzandığım aracın sahibi de komşu çıkınca aramızda hallettik..

Teşekkür ederim.

@Serhat ÖNAL

abi şansa bakyaa :D komşu cıkmış, tam kufredicen lan önüne baksana filan bütün sinirini boşaltıcan,yada girişicek sana o anki duruma bağlı :D vaytt komşu naber die bi ses :D olcak iş değilya :D
çok geçmiş olsun abi,kazasız belasız sürüşler dilerim =)))

arkadaşlar youtube.com da buldum öğretici videolar linkler aşağıda iyi forumlar =))

(link)

(link)

(link)

(link)

devamıda var yan sayfacıkta görürsünüz

• Beğen
Tepkiler: Alican
@EMREEDE

aslına bakarsan kusur bendeydi çoğunlukta yinede içimden küfür etmedim diyemem. :)

Teşekkür ederim..

Ayrıca videolar şimdiye kadar izlediklerimin en ayrıntılısı.

Videolardan edingidim bilgiye gore henuz denemedim ama denersemde olur umarım
ben bunny hop denedigimde sadece on kalkıyodu arkada hareket bile olmuyodu :D
Videodaki arkadas gordum ki onu kaldırırken karnı gidona gelecek kadar kendini ileri çekiyor sonra selenin arkasına gelecek kadar kendisini geri cekiyor isin sırrı burası sanırım :D tabi isin ustaları daha iyi bilir we yazdıgımın dogru olup olmadıgını soyler umarım

Son linklerde egitim veren arkadas Ryan Leech...Kendisine Norco sponsordur...Dunya' daki en iyi street-trialcilerdendir...1.15 e yanal bunny ceken "veled-i elyin"dir...(nam-i diger uzayli):D

Tesekkurler egitim videolari icin;)

Alican sende iyisin bu işte,seni ileride usta street-trialcilerden olucaksın eminim..;)

yoksa yanılıyormuyum..:rolleyes: ;)

@Önder

SaoL Onder Abi:) is tamamen calismaya bagli...Bundan bir yil once bindigim tarzla alakali degildim...:) Ama ilerletmeye calisiyorum:)

Condor; evet, isin sirri o "gidonu karina cekme" olayini dogru zamanlamayla birlestirebilmek...gelistirince vucudunun ve bisikletinin verdigi sinirlara kadar bunny cekebilirsin:)

@Alican

rica ederim Alican ;) videolar dediğiniz gibi harika, bu videoları izledikten sonra xc'den soğudum, street trialci olmayı düşünüyorum :D

denedim hareketi karnıma kadar cekiorm ama arkaya gidemiorm :D arka kalkmıo bilem :D sadece on kaldırıyorum :D :D nasi yapacam ben bu isi yaw :(

Karniniza kadar cektikten sonra tam karniniz seviyessindeyken ayaklarinizla pedala tam abanmayi kesin ve gidonu one itin:D Daha acik anlatamam zaten:rolleyes: ...

• Beğen
Tepkiler: M.Haktan Derin
walla hep bu seviyeye kadar gelip ardından pat die iniorm yere :D cok hızlı oluyo hersey :D :D ama calımam lazm biras daha buraya kadar gelmisken bırakmam cok tesekkurler hepinize

Geri