Ben normal de bisiklet sürmediğimde de rap tarzı giyindiğim için yolda giderken çok dikkat çekiyorum.. İnsanlar yadırgıyorlar.. Bir de düşünün ki BMX ile ne kadar dikkat çektiğimi.
Daha bugün başıma bi olay geldi;
Arkadaşımla otobüs beklemek için durağa doğru gidiyorduk, karşıdan da 3 tane çocuk ( çocuk diyorum birisi 12 digerleri 15-16 yaşlardalardı ) durup bana bakıyorlardı, çocuk sanırım yanındakilerin verdiği ve orda oturmanın verdiği özgüvenle " hareket yapsana lan " dedi.. Zaten kız arkadaşımla kavga ettiğim ve yağmurda ıslandığım için sinirliydim.. Kontrollü şekilde yani zarar vermicek şekilde üstüne hızlıca gittim giderken de " yapmazsam nolcak " dedim.. Geçtim kenara kaçtılar, küfür etti arkamdan.. Gayet sakin şekilde indim BMX den yanımdaki arkadaşı sıkıştırmış " bunu da döverim " falan tarzı bişeyler söylüyorlar ( onda bisiklet yoktu ) bırak çocuğu diye üstüne yürüdüm çocuğu aldım akıllı olun şeklinde yol vermeye çalıştım

Garibim elini cebine attı ne çıkaracaksa artık.. Çıkaracağın şeyin üstüne oturturum seni kaybol dedim hafifçe ittim yere düştü zaten ( BMX cidden kas yapıyor ya

) Abileri arkadan sen git kardeş falan dedi ben de devam ettim..

Çok oluyor öyle laf atan.. Yine dün sahilde sürerken başka bir 25-30 yaşlarındaki bisikletçi " küçük değil mi o sana " dedi güldü, akrobasi bisikleti dedim bişey diyemedi gitti
Yani gerektiği zaman saygılı, sabırlı olmak gerekiyor.. Bazen de insanı sıkıyorlar cidden.. Ama forumdaşlarımın dediği gibi altında milyarlık bisiklet varken ne kendine ne de karşıdakine acıyorsun, bisiklete birşey olur korkusundan kavga etmek istemiyorsun
Sakinliğimizi ve sabrımızı koruyalım arkadaşlar, en yararlısı bu olacaktır. Fakat asla ileri giden kişilerden çekinmeyin.
Bugün benim gibi rap dinleyen & giyinen arkadaşlarıma laf atılıyor ya da BMX süren arkadaşlarıma laf atılıyor, ama eğer gereken cevabı düzgünce verirsek ( gerekirse ama cidden gerekirse dövmek de dahil ) yarın öbür gün insanlar bizim " zengin çocuğu " ya da " züppe " olmadığımızı anlayacaklar
iyi forumlar..