Scudo Sports

II. Güzelçamlı Bisiklet Festivali 25-26 Eylül 2010

Scudo
Yunus Emre kardeşim verdiğin bilgiler gerçekten çok iyi oldu.En azından çadır derdini çok makul bir fiyata halledebiliriz. Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Yunus Emre POLAT
@belma koç

Bir topluluğa üye olmanıza gerek yok. Bireysel olarak katılabilirsiniz. Biz Aydın'dan kendi araçlarımızla gideceğiz. İsterseniz yardımcı olabiliriz. Beşiktaşlılar lokaline uğrarsanız Uğur Bey size yardımcı olacaktır. İlginiz için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: belma koç
@Kaşif

Kuşadası'na yaklaştığınızda bana ulaşırsanız size yardımcı olmaya çalışırım. Bir servis aracının otobüs terminalinde gelen arkadaşları karşılaması için bir plan yapıldı. Ama saat konusu net olmadığı için kaçta orada olacağınızı bilmemiz gerekiyor. Teşekkürler. :)

@kizak

Çadır yeri için ücret alınmayacak. Yazlık ucuz bir çadır bile tüm ihtiyacınızı görecektir. İlginiz için teşekkürler. :)

Merhaba, bazı arkadaşlar kpss den dolayı katılamayacaklarını söylemişler.Bende ve bazı arkadaslarımda o yüzden katılamayacaktı fakat kpss iptalinden sonra buna hayli sevindik arkadsların haberi olmamış sanırm :)
görüşmek dileğiyle..

• Beğen
Bu günün Haber Türk gazetesi EGELİ ekinin 10. sayfasında "Güzelçamlı Bisiklet Festivali"yle ilgili bir haber yer almaktadır.

İyilikler dilerim.

Serhat Ferrahi Değimli

• Beğen
Güzelçamlı Belediyesi 2. Bisiklet Festivaline katılacağını bildiren guruplar.

1-Adnan Menderes Üniversitesi Bisiklet Topluluğu
2-Bergama Bisiklet Topluluğu
3-Beydağ Gelişim Platformu
4-Bisikletliler Derneği
5-Bisikletliler Derneği Aydın Temsilciliği
6-Bodrum Bisiklet Topluluğu
7-Büyükçekmece Bisiklet Kulübü
8-Denizli Bisikletliler Derneği
9-Denizli Bisiklet Grubu
10-Ege Pedal Bisiklet Platformu
11-İzmir Bisiklet Derneği
12-Karşı Bisiklet
13-Muğla Bisiklet Derneği
14-Muğla Enerji Verimliliği ve Çevre Koruma Derneği
15-Ödemiş Bisiklet Grubu

• Beğen
Tepkiler: HAKAN ATMACA
kuşadasından bir saat pedallara basınca keyifli bir yolculukla varılabilir.
hiç minibüsçü otobüsçü nazı çekmeye gerek yok bence. gelebilirsem öyle yaparım herhalde.

kuşadası otogarından sahile inip denizi sağınıza alın. bir saat keyifli bir yolculuktan sonra güzelçamlı dasınız.
hatta otobüsle gelenler (ki bende olmayı umuyorum) birlikte gidebilir(iz).

• Beğen
Güzelçamlı Bisiklet festivali için 1. araç dolmuştur..
Pazar gününe kadar 2. araç için talep alınacaktır.

@Yunus Emre POLAT

Yunus bey merhaba,

Biz İzmir'den sadece Cumartesi günkü etkinliği katılmak istiyoruz.

Cumartesi günü izlenecek rota ve km bilgilerini alabilir miyim?

• Beğen
@Agamemnon

Saat 10.00 da Panionion Antik Kentine gideceğiz. Güzelçamlı'ya 700m uzaklıkta düz ve asvalt yol. Buradan Kurşunlu Manastırına geçeceğiz. İlk 6 km si yokuşlu, 10 km si ise genelde düz ve çok az yokuşların olduğu stabilize bir yol. Geri dönüşü de aynı yoldan yapacağız. Kısacası gidiş geliş 32 km lik orta sertlikte toprak bir yol. Daha sonra 2 km lik asvalt bir yoldan Zeus Mağarasına geçeceğiz. Çadır kamp yeri Zeus Mağarası karşısında olduğu için isteyen arkadaşlar mağarada yüzebilir, isteyen yemeğe geçebilir, isteyen deniz keyfi yapabilir. Akşam yemeğine kadar serbest bir vaktimiz olacak. Kaç kişi gelmeyi düşünüyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Agamemnon
3 yada 4 kişi gelebiliriz. Benim tek çekincem şu. Scott Sub 30 kullanıyorum lastikler 700x32 ve dişsiz lastik. Toprak yolda sıkıntı yaratacağından korkuyorum.

@Agamemnon

Evet, biraz sıkıntı çekebilirsiniz. Zorlandığınız yerlerde yürümek en mantıklısı olacaktır. Zaten bazı yokuşlarda ben de yürürüm kesin :D

@can ayan

Ben de bu fikri çok beğendim. Katılırsak biz de Ada'dan Güzelçamlı'ya bisikletlerimizle gelmek istiyoruz. Merkezden 23 km. Aşağıdaki harita hemen otogarın önünden başlamıştır.

http://4.bp.blogspot.com/_7I27-fWHM5o/TJCqrWsgi3I/AAAAAAAAAK4/OjC8ABI0qkM/s1600/ada.JPG

@Agamemnon

evet kurşunlu manastırına çıkmayı düşünürsen işin çok zor o lastiklerle normal mtb 2.00 dişli lastik bile zorlanmakta benden uyarması hoşçakalın

Geri