Scudo Sports

II. Güzelçamlı Bisiklet Festivali 25-26 Eylül 2010

Festivali düzenleyen ve katılan guruplar. (harf sırasına göre)

1-Adaspor Kuşadası Bisiklet Grubu
2-Adnan Menderes Üniversitesi Bisiklet Topluluğu
3-Bergama Bisiklet Topluluğu
4-Beydağ Gelişim Platformu
5-Bisikletliler Derneği
6-Bisikletliler Derneği Aydın Temsilciliği
7-Bisikletliler Derneği Kocaeli Temsilciliği
8-Bodrum Bisiklet Topluluğu
9-Büyükçekmece Bisiklet Kulübü
10-Denizli Bisikletliler Derneği
11-Denizli Bisiklet Grubu
12-Ege Pedal Bisiklet Platformu
13-İzmir Bisiklet Derneği
14-Karşı Bisiklet
15-Muğla Bisiklet Derneği
16-Muğla Enerji Verimliliği ve Çevre Koruma Derneği
17-Ödemiş Bisiklet Grubu

Scudo
İyi günler Polat Bey,

Eğer eklemediyseniz beni de katılımcı listesine ekler misiniz? İnşaallah gelecek haftaya geleceğim şenliğe.Bisikletliler İstanbul derneği Murat beyle de temasa geçtim, teşekkürler.

ihsan

@Yunus Emre POLAT

• Beğen
Tepkiler: Yunus Emre POLAT
tüm derneklere başarılar ......
tüm bisiklet topluluklarına ,gruplarına başarılar...

@Kudret Kurtcebe

Teşekkürler Kudret Bey. Beraber pedallamak dileğiyle yolunuz açık olsun. :)

@Yunus Emre POLAT

gerçekten bu güzel bir organizasyon özellikle derneklerin ve bisiklet grup ve toplulukların bir araya gelmesi son derece etkin bir olay ...
sizi ve bu tura katılımda bulunacak bütün dost pedalşörleri kutlar esenlikler dilerim....

@Yunus Emre POLAT

Yunus bey günaydın,

Başınızı ağrıtıyorum ama dişsiz lastik ile gelmeyi düşündüğümüz için tekrar sormak istiyorum. Bu 10 kmnin toprak bölümü ne kadardır?

• Beğen
biz 3 kişi gelmeyi planlıyoruz. 2 bisikletimiz var. kuşadasında veya güzelçamlıda bisiklet kiralayabileceğimiz bir yer var mı?kasklı olma şartı var mı? bir de katılım için isim yazdırmak mı gerekiyor ücretli mi? ayrıca aydın bisikletliler derneğine de üye olmak istiyorum nasıl üye oluyoruz?

• Beğen
@Çağlar Akkoyun

Üyelik konusunu hafta sonu görüşürüz. Herhangi bir katılım ücrteti yok. Geldiğiniz gün Belediye önündeki kayıt masasına isim yazdırmanız yeterli. Şu an kiralık bisiklet konusu tam bir kabusa dönüştü. :D Ayarlamaya çalışıyorum isteyenlere. Size de bilgi veririm. Görüşmek dileğiyle.

Öncelikle herkese merhaba foruma yeni girdim.
Kuşadası Bisiklet Grubu olarak orada olacağız. Ben kuşadasından cuma mesayi bitiminde pedallamayı düşünüyorum. Bana katılmak isteyen arkadaşlar facebook grubumuzdan ulaşabilir.

@Yunus Emre POLAT

Mehmet abi (Mehmet Akşen) yanımızda olamayacağı için sizinle irtibata geçmemizi istemişti. Ben buakşam geleceğim görüşmek üzere:)

• Beğen
bisiklet gelmedi gelelim bu tura cok istiyordum ya okulu asıp gelirdim valla ama bisiklet yoktu vardı aslındada onla yol yapmam asla :)

G.Çamlı Belediye Başkanı Sayın Özkal Yüksel'e Olcay Öztürk'e Belediye Personeline,Jandarma Ekiplerine,Sağlık ekiplerine,Lazoğlu Campinge ve bizi ağırlayan otellere G.Çamlı halkına Oranizasyonda emeği geçen Yunus Emre Polat,ekibiyle çalışmalarımıza destek veren Uğur Köse,Mehmet Uluutku,Tuğrul Arslanhan,Hümeyra Yıkılmaz,Turhan Dost ve ismini hatırlayamadığım arkadaşlarıma Bize uzak yakın demeden destek veren Dernek,Temsilcilik ve Gruplara(isimlerini yazarsam çok uzun olacak)25-26 Eylül 2010 tarihinde G.çamlı Bisiklet Festivalinde bizi yalnız bırakmayan 350 den fazla Bisikletli yaşamı felsefe edinmiş dostlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Ayrıca bu organizasyonda yaralanan,kaza yapan başta ben olmak üzere tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun. Aydın Bisiklet İl Temsilcisi olarak çok teşekkür ediyorum.

Ben de bu organizasyona katılmayı düşünüyordum ama sık sık olduğu gibi yine işyerimden izin alamadım. Nasip olursa seneye katılırım inşallah.

Geri