Scudo Sports

II. Güzelçamlı Bisiklet Festivali 25-26 Eylül 2010

@G. Akpınar

Evet haklı olabilirsiniz. Özellikle uzak mesafelerden gelenler için gerekli olabilir. İlginiz için teşekkürler. Beraber pedallamak dileğiyle. :)

Scudo
@Deniz Onur SARIOĞLU

Aşağıdaki maddeye uygun olarak 11 yaşın altındakiler katılamayacak. Ayrıca, cumartesi günü gidilecek yolun büyük bir kısmı toprak. Bu durumda yol bisikletiniz ile gelmek sakıncalı olabilir. Mtb, tur ve şehir bisikletlerinden biri uygun olacaktır.

2918 sayılı TCK KARAYOLLARI Trafik kanunu,Madde 37;" Bisikleti karayolunda sürmek için 11 yaşını bitirmiş olmak yeterlidir."

@İrfan Can

Bu festival sayesinde sizinle pedallama fırsatımız oluyor. Tekrar görüşmek dileğiyle. :)

arkadaşlar güzelçamlı bize dar gelecek organizasyonda sürpriz yarışmalar yapılabilir benden bir tüyo hazırlıklı olalım

geçen seneden beri aydın bisiklet derneğinin organizasyonlarına katılmak isteyip de katılamamıştım. artık kuşadasında yaşıyorum ve bu tura olağanüstü bir durum gerçekleşmezse eşimle birlikte katılacacığım inşallah :) şimdiden heyecanlandım

@Göker Gülay

Hiç bir prosedür yok. :) İzmir'de oturduğunuza göre Ege Pedal Bisiklet Platformu'na veya Karşı Bisiklet Grubu'na veya İzmir Bisiklet Derneği'ne başvurursanız size yardımcı olacaklardır. İlginiz için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
II.Güzelçamlı Bisiklet Festivali kalma olanakları

Çadır dışında kalınacak yerlerin listesi aşağıdadır.

06Lazoğlu Kamping
(link)
Rezervasyon: 0544 378 42 95 Melih GÜNDOĞDU

Lazoğlu Kamping'e çadırı ile gelenler, sadece Cuma ve Cumartesi gecesi için ücret ödemeyecektir. Diğer günler kişi başı 10 TL dir.
Kamp yerindeki odalarda kalmak isteyenler için ücret 10 TL dir. Rezervasyon yapılması gereklidir.
Güzelçamlı Belediyesi, Cumartesi günü kahvaltı + öğle yemeği + akşam yemeğini, Pazar günü kahvaltı + öğle yemeğini kamp alanında verecektir. Bunun dışındaki gıda ihtiyaçlarını kişiler kendi ödemek durumundadır.

Selina Hotel
(link)
Rezervasyon: 0 256 646 16 08

Selina Hotel'de kalmak isteyenler için ücret 15 TL dir. Rezervasyon yapılması gereklidir.
Burada çadır kamp yeri bulunmamaktadır.

@Bayram KURSUNEL

Gelecek olanları bilmem ama ben tuzlu suyu sevmediğimden, kesin Zeus'ta olurum :)

Böyle bir etkinliği düzenleyen ve katılacak herkese teşekkürler ve başarılar diliyorum.

@eya

Daha önce yukarıdaki gibi bir planı olan biri için düzenlediğiniz etkinlik kaçmaz aslında. Hatta o etkinliğe yukarıdaki planı uygulayarak bir kaç saat de olsa katılarak, Güzelçamlı, Söke üzerinden Didime'e kendi rotamı yapıp geri dönmek isterim aynı gün. Ancak o tarihlerde şu an için böyle bir şey mümkün görünmüyor. :cool: Yine de içim bu tur için kıpır kıpır. Gelemesem de katılamasam da bir gün bu turu yapmak nasip olur inşallah. Zirve heyecanı ve manzarası için her şeye değer.

Hazır konu açılmışken sormak istediğim şeyler var. Dilek yarımadasında belirlediğiniz rotaya normalde girişe, gezmeye jandarma izin veriyor mu? Benim belirlediğim rotada izin konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Ya da izin almak zor mu? Dilek Tepe'de zirvedeki bina ne binası? Belirlediğim rotada beni en çok zorlayacak şey nedir? (Tırmanıştan korkmuyorum, Uludağ büyük zirveye 2500m'ye tırmanma tecrübem var) Yaban domuzları vb. benim için risk mi?

Geri