@alperaydin süngerler çizikleri önlemek ve
@trainspotting35 in dediği gibi montaj sonrası kaymaması amaçlı.. Ek olarak 1.0.6 ben kullanıyorum problem teşkil etmemekle beraber Bluetooth biraz sıkıntı yaratıyor görünsede birşekilde bağlanıyor .en azından bende öyle.. Otomatik pause modu var, hareket sensörünü algılar algılamaz aktivite başlıyor. Speed 0 olduğu anda kendiliğinden duruyor, ayrıca aktivite esnasında ortadaki tuşa bir kez basınca ekranda lap yazmasına ve pause yazmamasına rağmen 400km kullanım sonrası gözlemlediğim kadarı ile Manuel olarak pause durumuna geçiyor, ancak tekrar basım sonrası contiune race moduna geçiyor. Onunda yazılımsalmı yada yoksa o şekildemi kullanılacak hala çözmüş değilim
Cihazda 400 km kullanım sonrası donanım olarak
1)batarya gayet iyi(bana göre 12 ile 15 saatlik bir turda kullanıcısını üzmez gibi)
2) arka aydınlatma gerek gündüz gerek akşam için yeterli,
3)sensörler ile bağlantı tepkisi gayet yerinde (kadansta ara ara kopmalar oluyor,o da belki bende öyledir herkeste olmayabilir 10 sn kadar o da problem teşkil etmiyor,)
4)GPS bağlantısı gayet iyi,bende anında bağlanıyor. Hız sensörü kapalı alanda GPS kopması halinde 3 5 saniye içinde diğer harici sensöre otomotik olarak geçiyor..(buda hız sensörünün benim için extra olarak gerekli olması için yeterli bir sebep)
4)cihaz Yağmur ve yağışlı havada sıkıntı çıkarmadı(zaten su geçirmez sertifikasına sahip ama yinede insan tedirgin oluyor)
5)anlık eğimlerde özellikle bana göre kapalı havalarda ara ara hatırı sayılır sapmalar yapıyor ama strava veri aktarımında problem olmuyor(üst segment cihazlarda yaptığıda kullanıcıları tarafından söylenmektedir )