@alperaydin benden bir gün önce sipariş vermişsiniz. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Ben de sizin gibi takım yaptım ama nabız sensörü hala elime ulaşmadı bir de kılıf almadım.
Bluetooth sorunu kesin ver 1.06 kaynaklı ver 1.05 e düşürdüm yazılımı. Sorun yok şimdi.
Yazılım versiyonu yükselme ile düşürme aynı yöntemle oluyor resimli anlatım hazırlıyorum birazdan paylaşacağım.
------------------------------------------------
iGS618 Yazılım Yükseltme İşlemi
(link) adresinden mevcut son versiyonu indiriyoruz.
Bilgisayar eğer genel bir indirme yeri belirlemediyseniz "c/kullanıcılar/kullanıcı adınız/karşıdan yüklemeler" klasörüne atacaktır.
İndirilen rar dosyanın içinden 3 adet dosya çıkıyor bunlar Türkçe olarak "kurulum talimatı","kurulacak dosya" ve "yükseltme notları" kurulum talimatını naçizane Türkçe'leştirdim.
1. iGS618 cihazınızı kapatın ve ardından bilgisayarınıza microUSB veri kablosu ile bağlayın. Bilgisayar GPS Bisiklet bilgisayarınızı otomatik olarak tanır ve yeni bir çıkarılabilir disk olarak ekler;
2. "igs618_vxxx.rar" sıkıştırma paketinin sıkıştırmasını kaldırın ve disk kök dizinin içine igs618a.rsc dosyasını kopyalayın, Şekilde gösterildiği gibi
3. Veri kablosunu İGS618 cihazınızdan çıkarın; bu noktada versiyon yükseltmesi otomatik olarak başlayacaktır (işlem tamamlanmadan önce USB kablosunu bağlanmayın)
================================
Navigasyon
Önceklikle yine (link) adresinden Turkey'i bulup iki adet haritadan işimize yarayacak olanı indiriyoruz, Bu dosya "map" uzantılıdır.

Sonraki adımda Strava'da oluşturduğumuz rotalarımızdan birini veya istediğimiz kadarını "gpx" ya da "tcx" olarak export ediyoruz.

(Tek rota yapabiliyoruz zannediyordum. 3 rota attım ayrı ayrı çalıştı.)
Şimdi PC'mizin "karşıdan yüklemeler" klasöründe en az iki dosyamız oldu "Haritamız ve Rotamız ya da Rotalarımız".
Özellikle rotalarımızın ismine dikkat 28 karakterden fazla olamaz mümkünse kısa isimler verelim.
Şimdi sıradaki işlem ise bunları igs618 cihazımıza atmak. Her zamanki gibi cihazı kapatıp kablo ile pc ye bağlıyoruz. IGPSPORT /NAVIGATION klasörünün içine bu dosyaları kopyalıyoruz. Dosyalar tamam. Bağlantıyı kestikten sonra cihaz açılıyor, Navigation sekmesine geliyoruz,
Next/User Routes/bir rota seçiyoruz. Sonra iki seçenek var önümüzde incelemek için Navigation, sürüşe başlamak için Next/Return/Orta tuş ve navigasyon başlıyor. (GPS Sinyali Varsa tabi) yine ortaya basarak yakınlaştırma yapabilirsiniz,
Haritanın tamamı / 1km / 500m / 250m ölçeklerinde navigasyon yapıyor.
next ile sürüş ekranlarında gezinti yapabilirsiniz.