Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

Scudo
Bende versiyon 1.05 var ve bluetooth ta kopma olmadı.Senkronize ettiğimde senkronize etmiş göründü ne strava ya ne de Igpsport uygulamasına atmadı mecburen manüel atmak zorunda kaldım.

@trainspotting35

Senkronizasyondan sonra aktivite sayfalarını refresh yapmak gerekiyor. Aslında senkronize ediyor ama sayfayı yenilemeyince aktivite gözükmüyor. Parmağı aşağıya doğru çekince sayfa yenileniyor, aktivite ekrana geliyor, ardından strava senkronizasyonu gerçekleşiyor. Bu da programın bug'ı. Bunu da bildirelim de düzeltsinler. Böyle böyle adam edeceğiz bunları :)

IMG-20181216-WA0005.jpeg IMG-20181216-WA0006.jpeg IMG-20181216-WA0007.jpeg Bilmeyenler için yapmış olduğunuz sürüş analizleri için telefona atmanıza gerek yok sürüşün bütün özelliklerini ve hangi aralıklarda sürüş yaptığınızı görebiliyorsunuz.

@trainspotting35
Maşallah reis resmen ateş etmis. Eee bu kadar bilgiye rağmen neymiş garmin otomatik atiyormus, bu da tek kurşunla 12 den vuruyor tam F/P ürünü

@Mur@t_Ok pardon garminle kıyaslayamayız çünkü abd üretimi ve pahalı çünkü o garmin :)

Garmin, 1989 yılında Gary Burrell ve Min Kao tarafından kurulan GPS yön bulma cihazları üreten uluslararası bir şirkettir. 1991 yılında ilk müşterileri Amerikan ordusu olmuştur.
Şirket otomotiv, havacılık, deniz, açık ve spor aktiviteleri için GPS teknolojisi konusunda uzmanlaşmıştır. Giyilebilir teknolojideki gelişimi nedeniyle, aynı zamanda Fitbit ve Apple gibi geliştiricilerle rekabet halindedir.
Amerikan merkezli Garmin 100 ülkede ürün satmayı başarmıştır.

Arkadaşlar benim cihazın versiyon da 1.06. cihazı bir türlü telefonla eslestiremedim her seferinde pin yanlış diyor. Bu sorunu nasıl aştınız ?

@ismail_32 bana hiç pin sormuyor kafasına göre takılıyor ama

Tavsiyem
Telefonu yeniden başlat
İgs618 i kapat
Telefondan Uygulamayı aç
Cihazı ararken igs618 i aç büyük ihtimal bağlanıcaktır

@Mhmm@
Versiyonda sorun var.

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
İgpsport programını yeniden kurun cebe.
Sonra yükleme yapacağınız zaman ilk önce cep Bluetooth açın sonra İGS yüklemesi yapın görecektir.

Her yüklemede ilk önce cep telin Bluetooth açın sonra İGS yüklemesine ve İGS yı bulmayı yapin

Püf nokta İGS bulmaya ve yüklemeye geçmeden önce cep telefonun Bluetooth açık olmasi

@Mur@t_Ok yalnız benim hep açık denicem şimdi

Sizin versiyon da 1.06 mı

====
Olmadı hocam maalesef

Cep telefonundaki 4.0 versiyon

Android fakir ios

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Geri