Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

@trainspotting35 Vallahi ben de anlamadım. Diğer kapıdan girdim buz falan yoktu. Çıktığım kapıda buz varmış.
Bi anlık dalgınlık işte kutuya bakarken ayağım kaydı. Benim bisiklet maceramda bimsıkıntı var Allah hayırlı eylesin.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
@Mhmm@ Geçmiş olsun hocam.. Cihazın da hayırlı olsun :)

IMG_20181213_222815.jpg
Kurcalıyorum cihazı@Abdülkadir Ergin
Telefona bağlayamadım o kadar araştırdık şuan çok cahal hissesiyorum kendimi

Diğer husus için sağol inşallah ameliyat bölgelerine hasar vermemiştir olay, vallahi çok korkuttu beni. Allah herkese şifa versin.

Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi
Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi

Veciz sözle bitireyim.

Cihazı telefondan aramadan önce kapattım. Ararken açtım hemen buldu.

Sensörleri elimde daire çizerek tanıttım ne ballıyım. tabi nabız sensörü henüz gelmedi.

@trainspotting35 sanırım bir tek senin cihaz kaldı(ki)seninkide zaten başakşehirde, pazartesi muhtemelen elinde olacaktır ...geç oldu ama hayırlısı ile herkes tek tek teslim almaya başladı ... Güzel günlerde kullanmak dileği ile

@Mhmm@ arkadaş sen bisiklete bi işe. konuyu uzaktan takip ediyorum pes dedim.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Fırat İler Eyvallah kardeşim haklısın belki de işeyip aşağılamam gerekiyor :), çok sevdim honda arabamın motorunu yaktım. artık kendime olmaya başladı Allah beterinden saklasın.

@trainspotting35
Al artık reis bitsin bu hasret

Elimde igs50e var bir kez kullandım. Onda da lap var denedim. İki lap igpsport aplikasyonunda ayrı ayrı gösteriyor ve stravaya birleştirerek atıyor. Lap güzel bir uygulama.

@Mhmm@ çok geçmiş olsun. sakınan göze çöp batar misali. gelmiş geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Fırat İler Eyvallah Dr 6 ay binme dedi iyice iyileşmen lazım dedi benim hasret daha da uzuyacak :) sağlık olsun

@Mhmm@ abi bende pert durumdayım köprücük ve bilek kırık. bende sabırsızlanıyorum da senin mesajları gördükçe daha da bi tırsıyorum. hayırlısı olsun. 6 ay zor bir süreç. sabırlar.

@Fırat İler
@Mhmm@
Konu dışı olacak ama burası revire dönmüş. Benim de 1,5 aydır ayak alçıda. Tarak kemiğim kırık. Geçmiş olsun hepimize. Tez zamanda bisiklete bineriz inşallah. :)

Geri