@Mhmm@
Eyvallah soğuk havada bisiklet sürmek yaramıyor bana tırmanışı sevdiğim için ister istemez nefes alıp verirken boğaz yanıyor sonra hasta oluyorum
Özcan hocamın sorunu neydi
@Özcan. @bilalfidanboy Özcan hocamızın cihaz daha yollanmamış, kargolandıktan sonra 20 gün sürdü bizim, toplamda da 40 gün oldu benimki. Ne kadar beklemişiz be.
Bluetooth konusunda sıkıntısı olan var mı?Benim cihaz kopuyor sürekli kafasına göre bağlanıyor. Önce akıllı saat bağlıyken bağlanma sorunu oluyordur diye düşünüp saati uçak moduna aldım ama yine kopma oldu igpsport uygulamasında. Cihaz bağlanır bağlanmaz kopuyor. Denemelerden sonra bağlanıyo ama bu kadar uğraştırmaması lazım.
@Mhmm@ bendede benzer problem oldu belki hala oluyor... kafasına göre bağlandığı oluyor,eşleştirme için şifre istediğide oluyor hatta 0000 yada 1234 girsem bile geçersiz şifre diyerek eşleşme olmadığı zamanda oluyor.. bazende kafasına göre bağlanıyor ama bağlanıyor verileri filanda atıyor stravaya sonuçta,
@bilalfidanboy malum bisiklet kullanamıyorum, bugün gps ve strava denemesi yapmak için arabada açtım chazı, gayet başarılı buldum, veri atmakta zorlandım ama, stratos böyle zorlamıyordu. bi foto atayım yükseklik verisi garip geldi düz ova burası
Yoldaki asfalt hatalarını kaydediyor olabilir mi yok artık
@Mhmm@ bana normal geldi 2500 metre içinde toplam 7m... tabi yolu giden sen olduğun için daha iyi bilirsin 1057 ile 1058 arasında gidip gelmiş yani dediğin gibi asfalt hataları olabilir bizimde dümdüz gittiğimiz yolda daha doğrusu düz zannettiğimiz yollardada benzer durum var .
Biraz önce denedim aleti. Mal gibi jant telimi kırdım yarıda bıraktım turu. Her neyse bluetooth bağlantısı için takla attırdı bende de. Search edince görüyor aleti ama bir türlü bağlanmıyor. En son bir şekil bağlayıp senkronize ettim veriyi. igs10 garibim anında bağlanıyordu, ah etti herhal
Hayır ben hiç ellemedim daha. V1.06 bendeki. Yazılım sorunu olduğu kesin, illallah ettiriyor kerata. Sağ olasın, hakikaten var bir şeyler Şu igs618 ile hemhal olunca bir terslikler başlıyor. Ben de jant teli kırdım tamamen kendi mallığım ama buda mı tesadüf
Ayynen öyle. Aklıma gelen başıma geliyor genelde. Bazen akıl tutulması yaşıyorum. Kardeşim sen bunu yaparken aklına geldi mi? geldi. Bu lamba burada sağlam durmaz gevşer dedin mi? dedin. Ee ne diye takıyorsun daha oraya şapşik. Nitekim bir 12 km.sonra yoldaki en ufak bozuklukta çat far jantın arasına. Hadi geçmiş olsun. Ne güzel düşündüm olasılıkları yine de bile bile lades diyorum sonra kızıyorum kendime. Mallık işte