Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

Scudo
Arkadaşlar bende IGS50 düşünürken bir anlık gafletle karacumada gearbestten siparişi verdim :) Navigasyonun işime yarayabileceğini düşünerek, şehir içi işlerimi bisikletle halletmeye çalışıyorum ve telfona bakmak zor oluyor.

Alan arkadaşlar cihazın yazılımını (Firmware) güncelleyebilirler. (Cihazının mevcut yazılımını kontrol edin. Sitedekinden güncel olabilir.)

(link)

tabi türkiye haritasıda mevcut.

(link)

@rkurtcu Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Navigasyon işi bildiğimiz navigasyon değil gerçi önceden cihaza atılan rotalarda navigasyon yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Mhmm@ Teşekkürler. Evet, çıkmadan önce ilgili navisyon dosyalarını atıp halledecez. Bluetooth ile atılsa daha da güzel olurdu. En azından telefon ile rota dosyası hazırlanıp cihaza gönderilirdi.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Ben de cihazı bugün teslim aldım. Güncel değildir diye hemen update ettim ama görünüşe göre içindeki versiyon daha yeniymiş :D sıfırlayayım bari cihazı (sıfırladım ama versiyon 1.05 kaldı yine :( ). Bu arada igpsports'un kendi sitesindeki Türkiye haritasını indirip attım ama görmüyor haritayı. Stravadan başka bir gpx dosyası attığımda onu gördü.

@Gringo1903 Onu gördü derken sokak sokak değil çizgi halinde gördü değil mi ?

@Gringo1903 Hocam hayırlı uğurlu olsun cihazlar geliyor ne güzel. Versiyonu dert etmeyin yakında yayınlanır o zaman 1.06 da.

• Beğen
@Gringo1903 .map dosyaları navigasyon arka plan (harita) dosyası. GPX dosyaları rota v.b. için. Kullanım klavuzunda iGPSPORT/Navigation klasöründe bir adet .map uzantılı dosya olsun diye belirtmiş. Türkiye 1 haritasını yükleyecekseniz, iGPSPORT/Navigation klasöründe başka .map uzantılı silmelisiniz, klavuzu yalnış anladıysam.

1. Download the map file from our website
2. Connect iGS618 to computer via USB cable
3. Copy the map file(name the map file within 28 characters) into iGPSPORT/Navigation folder.
4. Disconnect iGS618 from computer.

Note: 1. The map file shall be with format( . map), and copy it under Navigation folder.
2. After GPS fixed, open the valid map file, the map will be displayed under waypoints 1km/500m/250m. In map function, the north-upword will be turned off automatically( the map and route will not rotate).
3. Road in yellow color means the main road, in gray color means the secondary road. It will only show the main road under waypoint 1km.
4. Device support only loading one map each time (Please upload only one map file to device each time, and delete the old file before uploading the new one).

Mail atarsanız 1.06 dosyasını size gönderebilirler tahminim.

Haritayı öyle bi noktadan bölmüşler ki 2. Haritayı yüklesem şurdan nevşehire gideceğim zaman 1. Haritayı kurmam gerek
1. Haritayı yüklesem direk Kayseri'yi bölmüş. keşke Türkiye'ye de 3.Harita ekleselerdi daha geniş orta Anadolu
Başka türlü böldürtmeyiz evvelAllah o ayrı konu.

===========================================
TÜRKÇE KULLANIM KLAVUZU
Arkadaşlar yeni öğrendiğim bir yöntemle kullanım klavuzunu Türkçe'ye çevirdim. Şu ana kadar ihtiyaç duymamıştım ama parça parça çevirip bakıyordum tamamını çevirebilir miyiz diye bi araştırma yaptım. Bir yöntemi varmış.
(link)
adresinde Translator butonunu tıklayıp indirdiğiniz ingilizce pdf dosyasını upload ediyorsunuz size çeviriyor indiriyorsunuz tekrar kullanıma hazır
IMG_20181206_002724.jpg

Igs 618 için ekran koruyucusu ve silikon siparişi gelene kadar en azından ekran çiziğine karşı önlem için cep telefon için piyasada bulunan nano ekran koruyucudan satın alıp ölçü alarak kestiğiniz zaman 2 adet ekranı kaplayacak malzeme çıkıyor... Migroslarda 6,50 fiyatı var bilginize, sadece 618 için değil benzerleri içinde kullanabilirsiniz...
Not:cam olmayacak esneyen ve kesilebilen nano ekran koruyucuları

@Gringo1903 @bilalfidanboy bazen diyorum ben de mi takipli alsaydım cihazı şimdi elimde olurdu sipariş vereli bugün şu dakika tam bir ay oldu.

Vergiyi pttkargo teslim sırasında alacak galiba kargo üzerindeki ürün bedeli ne kadardı baktınız mı hiç.

@Gringo1903
Send item abroad (EDI-received) kargo durumu eski kargolarımı imceledim Send item abroad (EDI-received) takipte böyle yazdıktan 6-7 gün sonra gelmiş 4 Aralıktan 7 gün bekliyorum :)

Yaklaşık 50 tl öderim o zaman ben de toplam set 850 ye geliyor s80 tutucu ile

• Beğen
Geri