Scudo Sports

İnceleme iGPSPORT iGS618 Bisiklet Bilgisayarı

Scudo
Bunlar dün elime geçer geçmez kutudan çıkarıp deneme şansı bulduğum biraz istikrarsız (benim acemiliğimden kaynaklı) igs618 ile tutulmuş strava kaydı
(link)
(link)

Edit:stravadan yada link kaynaklı hata veriyor bendemi stravadanmı anlamadım
Edit:anlık hata imiş

@bilalfidanboy Tebrikler, bisiklet üstünde foto isteriz :)

Cihazın hafızası 64 MB mış, 2018 de bu büyük haksızlık yav böyle şey olabilir mi
Portekizce bi sitesen öğrendim inşallah doğru değildir.

Piline de 1200 mAh diyorlar

@Mhmm@ Doğrudur. Baba bir gpx yada fit dosyası 800 kb olduğunu düşünürsek rahat rahat bu şekilde 64 sürüş alacaktır. Bu da iyi bir binicinin 1 ay boyunca silmeden veri yüklemesi yapabileceği anlamına gelir.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@trainspotting35
Características:
  • Memoria: Capacidad de hasta 3000 horas de datos. (64MB)

• Batería recargable de larga duración: Batería Li-ion recargable 1200 mAh/3.7V
  • Autonomía: 22horas
Bu da ispanyolca kaynak

Aslında benim aklıma takılan ve canımı sıkan yazılım yüksetmesinde koydukları hafızanın esiri olup düzgün radikal güncelleme olmıycak. Baştan standartları koymuşlar bu cihaz bu fazlası için üst modeli alın demişler yani

@Mhmm@ Üst modeli yok ki. Hepsinde öyle mesela garmin edge 520 100 mb hafıza sunuyor. Fiyatı 250 doleres. Bizim gariban Garmini 618 80 doleres.

3 tane alıp 192 mb hafızaya sahip olabiliriz. :):)

@trainspotting35 hahaha ama hocam fiyat konusunda haklısın ödediğimiz fiyatın hakkını vericek cihaz hiç süphesiz ne kadar ekmek o kadar köfte :)

İllaki üst model çıkıcaktır o da gerçek

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Isg20'de 8MB, 50'de 16MB hafıza olduğunu da hatırlatayım. 64 büyük atılım sayılır :rolleyes::islik:

Hafıza kartı soketi olsaydı çok sevinirdim, orası ayrı :) Ancak Garmin'de bile 8 serisinde başlıyor hafıza kartı desteği bildiğim kadarıyla.

• Beğen
@Mhmm@ Şimdi ticari olarak düşünürsek çıkacak olan üst modeli elimizdeki ile değiştirmek için nasıl bir sebep olabilir. Kendi kendime sordum ve cevap veriyorum Strava segment olayı gelirse yani Garmin olursa bu destekte sanmıyorum ki İgs ye verilsin.

Dediğim gibi 64 mb hafıza çok rahat yetecektir. Ben igs10 umda 10 adet sürüşü hiç silmeden tutuyordum.

• Beğen
@trainspotting35 hocam olayı yaygınlaştırmak için o destek verilebilir strava elindeki pazarı genişletmek ister şuan sektörde garmin bir numara igs biraz ortak olabilirse bu duruma Strava o desteği verecektir neden vermesin daha fazla para kazanacak sonuçta

@Mhmm@ Çok fazla gps özellikli km saati var segment olayı diğerlerinde var mı bilmiyorum ama bana zor gibi geliyor.

• Beğen
@trainspotting35 Garmin para bastırıp kendisine entegre ettirmiş de olabilir tabi o da tekel oluşturmak ister, halinden menmun herkes garmin 520 sahibi olmak ister ama fiyatı çok fazla 3000 tl bisiklete 3000 tllik hız saati takamayız :))

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@trainspotting35

618 modeli 80 dolara su an yok galiba siz ne zaman nerden almıştınız ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Ben stravaya verileri attıktan sonra siliyorum, artık en azından sürüşler için telefona bağlı kalmayacağım için, aman ha şarj yetermi endişem olmayacağı için, telefonu telefon olarak kullanacağım için,ihtiyacım olan gerek kadans gerek nabız, hız, eğim vs değerler gözucumda olduğu için bu (içinler) giderde gider, sonuçta tamda 1000 TL gibi rakama 2.el Garmin 510 alma arefesinde iken konuya denk geldim, Canlı segment filan pek ihtiyacım yok, , zaten yaş ve ileri zamanlarda olası sağlık problemlerini birşekilde azaltmak adına ve antremanlar için gayet ideal olduğunu düşündüğüm için Bi baktımki cihazı almış bulundum (diz için kadans, kalp için nabız sensörü ile kontrolü elimde tutmak konusunda işimi eminim tam anlamı ile görecek)

IMG_20181205_164654.jpg IMG_20181205_164743.jpgbu arada sram tutucuya cuk diye oturdu..

Dosyalar

• IMG_20181205_164723.jpg
    IMG_20181205_164723.jpg
    947,3 KB · Okunma: 14
@Gringo1903 ve @trainspotting35 sayesinde cihazı aldım, ve yine Takıldığım konularda @trainspotting35 uzaktan desteği ile cihazın kurulum aşamasınıda geçtim.. Cihaza alıştım gibi, Herhangi bir sorusu olan varsa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım... Unutmadan Ben daha(navigasyon) harita kısmını denemedim, harita kısmınıda halledersem sınıfı geçmiş kabul edeceğim kendimce

Geri