Scudo Sports

Igpsport Bsc100s - 200 kullanıcıları kulübü

2.5 yıldır kullanıyorum bu modeli. Kaç kere güncelleme geldi. Hiçbir şey değişmedi. Zaten bu cihazda değişiklik mümkün değil. İşini düzgün yapıyor. Tek korkum bir gün gelen güncelleme ile cihazın sapıtması. Planlı eskitme mağduru olmak istiyorum :)
Ben gecen dediğiniz gibi dışarda açtım 20-30 saniyede buldu konumu

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Scudo
2.5 yıldır kullanıyorum bu modeli. Kaç kere güncelleme geldi. Hiçbir şey değişmedi. Zaten bu cihazda değişiklik mümkün değil. İşini düzgün yapıyor. Tek korkum bir gün gelen güncelleme ile cihazın sapıtması. Planlı eskitme mağduru olmak istiyorum :)
Bence bu guncellemelerde kasıtlı yapılıyor. Yazılımsal olarak cihazları yıpratıyorlar, sonuçta bir ürünü yıllarca kullandırmak üreticinin işine gelmez. yenisini aldırmak ister. Ee bunun içinde bir şekilde cihazları bozmak lazım.😁

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Arkadaşlar bu cihazlarda eskitme yapılıcagını dusunmuyorum. Muhtemelen yazılımda düzeltmeler ve geliştirmeler yapıldığı için geliyordur sakin olun :D

bende de vardı zamanında bsc100s, pek sevmediğim için elden çıkarmıştım.

4 tane igpsport, coospo cs200, bc26, cs500, xoss g, xoss nav plus, cycplus g1 gibi cihazların hepsi elimden geçti.

genel olarak bu cihazların ana sorunu yaklaşık 7 - 8 ay kullanımdan sonra hız verileri gibi şeyleri ekrana daha geç aktarmaya başlaması idi.

elimdeki bazı modellerin barometreleri ve uydu sensörlerinin bozuldukları da oldu sadece 200 kilometre kullanımda.

şu anda çin cihazları nasıl bilmiyorum fakat belirli bir bütçenin üzerine çıkarsam muhtemelen çin cihazlarından uzak dururdum.

orta sınıfta fiyat verim olarak diğer ürünleri 5 e katlarlar fakat belirli bir seviyedeki cihazlarda hala ciddi eksiklikler var.

düzgün bir yeniden yönlendirme ve iyi bir tırmanış uygulaması istiyorsanız komünistlerin değil de kapitalistlerin cihazları daha iyi.

kişisel olarak çinlilerin bu farkı kapatabileceğini düşünüyorum. dji gibi markalar gopro ya çok ediliyordu zamanında, şimdi yardırdı gidiyorlar.

bende de vardı zamanında bsc100s, pek sevmediğim için elden çıkarmıştım.

4 tane igpsport, coospo cs200, bc26, cs500, xoss g, xoss nav plus, cycplus g1 gibi cihazların hepsi elimden geçti.

genel olarak bu cihazların ana sorunu yaklaşık 7 - 8 ay kullanımdan sonra hız verileri gibi şeyleri ekrana daha geç aktarmaya başlaması idi.

elimdeki bazı modellerin barometreleri ve uydu sensörlerinin bozuldukları da oldu sadece 200 kilometre kullanımda.

şu anda çin cihazları nasıl bilmiyorum fakat belirli bir bütçenin üzerine çıkarsam muhtemelen çin cihazlarından uzak dururdum.

orta sınıfta fiyat verim olarak diğer ürünleri 5 e katlarlar fakat belirli bir seviyedeki cihazlarda hala ciddi eksiklikler var.

düzgün bir yeniden yönlendirme ve iyi bir tırmanış uygulaması istiyorsanız komünistlerin değil de kapitalistlerin cihazları daha iyi.

kişisel olarak çinlilerin bu farkı kapatabileceğini düşünüyorum. dji gibi markalar gopro ya çok ediliyordu zamanında, şimdi yardırdı gidiyorlar.
Hocam hız 1 saniye geriden geliyor. 1. Senemi doldurdum bsc100s ile.

Dediğiniz geç gelme sorununu yaşadığım tek parametre eğim. Eğimi 5-10 saniye geriden gösteriyor. Bu da sorun değil bence

Ben bu cihazı iki yıldır kullanıyorum. Bisikletin her parçasını kaliteli almaya çalışırım, yalnız bu cihaz benim işimi fazlasıyla görüyor. Bir tek harita ve çıkılan yokuşun ne kadar kaldığı ve eğim renkleri yok. Onu da az çok gideceğim yerden biliyorum. Yolda sürekli ne tarafa döneceğim diye bakmıyorum. Google mapsten bakınca nerde olduğun görünüyor zaten. Garmin, wahoo bunların hepsi bana göre yer yön şaşıran, çizdiği rota karmaşık olanlar için. Onun dışında her şey var zaten.
Not: Her seferinde yazıyorum görmeyenler için şarj dolum göstergesi dolma işlemi durduktan sonra şarjdan çekmeyin, takılı kalsın bir o kadar daha dolduruyor.!:harika: Ayrıca İgpsport uygulamasını stravaya eşleyince, sürüşü sağ tuşa basıp kaydedince stravaya atıyor kayıtları.

Ben bu cihazı iki yıldır kullanıyorum. Bisikletin her parçasını kaliteli almaya çalışırım, yalnız bu cihaz benim işimi fazlasıyla görüyor. Bir tek harita ve çıkılan yokuşun ne kadar kaldığı ve eğim renkleri yok. Onu da az çok gideceğim yerden biliyorum. Yolda sürekli ne tarafa döneceğim diye bakmıyorum. Google mapsten bakınca nerde olduğun görünüyor zaten. Garmin, wahoo bunların hepsi bana göre yer yön şaşıran, çizdiği rota karmaşık olanlar için. Onun dışında her şey var zaten.
Not: Her seferinde yazıyorum görmeyenler için şarj dolum göstergesi dolma işlemi durduktan sonra şarjdan çekmeyin, takılı kalsın bir o kadar daha dolduruyor.!:harika: Ayrıca İgpsport uygulamasını stravaya eşleyince, sürüşü sağ tuşa basıp kaydedince stravaya atıyor kayıtları.
Gittiğim rotalar ama hatlariyla belli, örneğin manisadan İzmir'de bı yere gidecem. İlçesine kadar giderim o ilçede mekana bakarım.

Bir kere gittiğim yeri asla unutmam. Yol hafızam güçlü. Bu yüzden haritaya bile bakmıyorum bazen. Bana harita lazım olmadığı için en f/p bu cihazı aldım sizin gibi. Eğimi zaten bisikletin gidişinden anliyorum

• Beğen
Tepkiler: Helvetica
Pahalı cihazlar almak yerine, gps kayboldu hız geç geldi vs yerine hız verisini ort. hizi vs. tam doğru görmek icin cihazima Garmin hiz sensöru taktım benim için yeterli oldu

Benim 6 ayı geçmiştir igs630s kullanımım. Bildiğim yerlerde sürdüğüm için harita özelliğini kullanmıyorum pek. En beğendiğim 2 fonksiyonalite ise:
1) iclimb. Yine kaydedilmiş bir rotada sürerken ana tırmanışların uzunluklarını, kaç km kaldığını, eğimini vs. gösteriyor. Granfondo'da işime yarayan bir özellikti.
2) Segment oluşturma. Maltepe şehir parkının bir kısmını segment olarak belirledim. Orada sürüşe başlayınca ayrı bir ekrana alıyor ve rekorundan kaç sn ileride veya geride olduğunu gösteriyor. Bu da insanı sanki yarış moduna sokuyor :)
Yakın gelecekte igsport'un sensörlerinden de almayı düşünüyorum - hız hariç.

2) Segment oluşturma. Maltepe şehir parkının bir kısmını segment olarak belirledim. Orada sürüşe başlayınca ayrı bir ekrana alıyor ve rekorundan kaç sn ileride veya geride olduğunu gösteriyor. Bu da insanı sanki yarış moduna sokuyor :)
Yakın gelecekte igsport'un sensörlerinden de almayı düşünüyorum - hız hariç.
Dün de aynı cihazda şunu fark ettim, sanırım aynı parkurdan sürekli geçince otomatik olarak tur (lap) kaydediyor. Eve giderken sürekli geçtiğim yerden geçtiğimde tur bilgilerini bir anda ekrana verdi.
Cadence sensörü kullanıyorum, anlık kadans takibi güzel oluyor, şimdi birde nabız almak istiyorum ama kola takılan model bulamadım. HR70 var Türkiyede yok önerisi olan var mı?

Screenshot_2025-08-23-14-45-49-85_6b68062fe87f0f7005e21e292e6414e4.jpgCihaz bir türlü bağlayamadım telefon görüyor sıkıntı yok Bluetooth uygulaması üzerinden eslesiyor yazılımı uzerinden eslesmiyor anlamadım gitti.

329839 dosyayı görüntüleCihaz bir türlü bağlayamadım telefon görüyor sıkıntı yok Bluetooth uygulaması üzerinden eslesiyor yazılımı uzerinden eslesmiyor anlamadım gitti.
Uygulamada bağlanmaya çalışırken ekrana androidden yazı geliyor ya, bağlan ve iptal yazıyor, bende iptal deyince bağlanıyor

Uygulamada bağlanmaya çalışırken ekrana androidden yazı geliyor ya, bağlan ve iptal yazıyor, bende iptal deyince bağlanıyor
Galiba telefonun miladı yavaş yavaş doluyor. Uygulamayı telefondan tamamen kaldırıp yeniden kurdum. Bu şekilde düzeldi ve bağlandı. Başına gelen olursa burda bulunsun. Uygulama ait verileri sıfırlayıp deneyince de olmuyor bilginiz olsun direk uygulamayı telefondan silin baştan kurun.

• Beğen
Tepkiler: brk34
Sanırım ben de kapatmıştım o özelliği. Benim cihaz sadece segment'e yaklaştığımda bilgi mesajı gösteriyor. Nabız için son çıkan ürün satılmıyordu Türkiye'de. Belki sundu ya da house of bike getirtir ileride.
Dün de aynı cihazda şunu fark ettim, sanırım aynı parkurdan sürekli geçince otomatik olarak tur (lap) kaydediyor. Eve giderken sürekli geçtiğim yerden geçtiğimde tur bilgilerini bir anda ekrana verdi.
Cadence sensörü kullanıyorum, anlık kadans takibi güzel oluyor, şimdi birde nabız almak istiyorum ama kola takılan model bulamadım. HR70 var Türkiyede yok önerisi olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: sezgindurmus
Geri