Scudo Sports

Igpsport Bsc100s - 200 kullanıcıları kulübü

Mantığı cihaz GPS'den ölçtüğü için çok hassas ve tepkisel olmuyor. Hızı anında ve ,teker ölçüsü doğru girildiği takdirde, daha doğru ölçmek için sensör gerekiyor. Ben çift olarak hız/kadans sensörü almıştım, birini kadans moduna alıp pedala taktım diğeri yedek olarak kutusunda duruyor. Yani hız verisinin doğruluğuna çok takılmıyorsa gereksiz, önemli bulunuyorsa hele hele yarışlara hazırlanıyorsa gerekli. Ben spor ve sağlıklı yaşam için bindiğim için bana gereksiz.
BSC100 kullanıyorum. 1 yıldır kullanıyorum. Yeni başıma gelmeye başladı. Hızım 45-50 km'leri gecince ekranda anlik hiz sıfırlanıyor. Hız düşünce çalışmaya başlıyor tekrar bazen de hata veriyor sonlandırmak gerekiyor turu. Speed sensor de takılı bisiklette. Bilgisayar mı hatalı acaba sensör mü?Henüz sensörü söküp deneme fırsatım olmadı başına gelen var mı diye önden sormak istedim. 45'e limitli gibi cihaz 😂
Sensör kaynaklı da olabilir (büyük olasılık), yeni firmware güncellemesinde firma yazılım ekibi kaynaklı bir çuvallama da olmuş olabilir. Bunu bilmek için başka bir hız sensörüyle denemek lazım. 🤷🏻‍♂️

Scudo
Selam herkese,

Ben de bugün itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayım. :)

Yeni oyuncağım 9 günde elime ulaştı.
Ve bugün ilk turumu yaptım.

Son derece kullanışlı ve pratikmiş.:)

Dosyalar

• IMG_20250321_133404.jpg
    IMG_20250321_133404.jpg
    122 KB · Okunma: 32
  • IMG_20250321_155109.jpg
    IMG_20250321_155109.jpg
    49,7 KB · Okunma: 32
  • IMG_20250321_150549.jpg
    IMG_20250321_150549.jpg
    32,8 KB · Okunma: 32
Selam herkese,

Ben de bugün itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayım. :)

Yeni oyuncağım 9 günde elime ulaştı.
Ve bugün ilk turumu yaptım.

Son derece kullanışlı ve pratikmiş.:)
Uygulamasından sayfaları keyfinize göre değişitirebiliyorsunuz örneğin hız yerine ortalama hız yükseklik vb. Şeyler ekleyebilirsiniz. Kısacası özelleştirme... Bilginize

Arkadaşlar uygulamaya güncelleme geldikçe, bağlı olan yol bilgisayarımı tekrar kurmami istiyor. sizde de böyle oluyor mu? yada uzun süreli kullanılmadığı için mi atıyor.

Yokmu bilgisi olan uygulama baglayamıyorum

Merhaba Arkadaşlar,

Benim İGPSPORT BSC100S maalesef batarya ömrü belirtildiği gibi 40 saat değil, sadece 13-14 saat gidiyor.
Bu sürenin yaklaşık 2 saati akşam sürüşü olup ekran arka ışık da aktif oluyor.
Acaba ayarlarında bir hata mı var?
Biraz önce telefona indirdiğim igpsport uygulaması aysrlarından
Auto sleep açıktı. Bunu
Auto sleep off yaptım.
Ve Auto power off devrede.

Bunun batarya süresine faydası olur mu? Yani cihaz uyku pozisyonunda fazla enerji harcıyor olabilir mi?
40 saate ulaşmak için bildiğiniz bir ayar var mıdır?
Teşekkürler

Edit: Bisikletimde bu cihaza bağlı herhangi bir sensör vb kullanmıyorum.:)

Dosyalar

• Screenshot_2025-04-22-15-32-49-206_com.qiwu.worldwide.ride.jpg
    Screenshot_2025-04-22-15-32-49-206_com.qiwu.worldwide.ride.jpg
    9,1 KB · Okunma: 7
Son düzenleme:
Tecrübeme istinaden, cihazlara eklenen her tür sensör çalışma süresinden yüzde on götürüyor en az.
Yani bir hız sensörü, bir nabız sensörü, üstüne çift taraflı güç ölçer taktınız diyelim, rahatlıkla yüzde kırk daha az dayanır derim.
Sensörlerden gelen sinyal hele bir de zayıfsa (uzak sensör, pili zayıf sensör vs), cihaz veriye ulaşmak normalden fazla enerji harcıyor.
Kaldı yarı ömür :)

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Merhaba Arkadaşlar,

Benim İGPSPORT BSC100S maalesef batarya ömrü belirtildiği gibi 40 saat değil, sadece 13-14 saat gidiyor.
Bu sürenin yaklaşık 2 saati akşam sürüşü olup ekran arka ışık da aktif oluyor.
Acaba ayarlarında bir hata mı var?
Biraz önce telefona indirdiğim igpsport uygulaması aysrlarından
Auto sleep açıktı. Bunu
Auto sleep off yaptım.
Ve Auto power off devrede.

Bunun batarya süresine faydası olur mu? Yani cihaz uyku pozisyonunda fazla enerji harcıyor olabilir mi?
40 saate ulaşmak için bildiğiniz bir ayar var mıdır?
Teşekkürler

Edit: Bisikletimde bu cihaza bağlı herhangi bir sensör vb kullanmıyorum.:)
Cihazı ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Zamanla pil performansı düşebilir. Eğer cihaz yeni ise bir sıkıntı var bence. Benim cihaz tam 2 yıllık ama hâlâ pil performansı çok iyi. 40 saat gider mi hesap etmedim ama pil hiç bitmiyormuş gibi geliyor.

Cihazı ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Zamanla pil performansı düşebilir. Eğer cihaz yeni ise bir sıkıntı var bence. Benim cihaz tam 2 yıllık ama hâlâ pil performansı çok iyi. 40 saat gider mi hesap etmedim ama pil hiç bitmiyormuş gibi geliyor.
Cihazı alalı bir ay oldu.

Başlıktaki diğer kullanıcılar da şarjın kaç saat gittiğini yazabilirse benim için faydalı olur

Benim 13-14 saat gidiyor.
:)

Ben yol bisikletimde 24 saati aşan aralıksız sürüşte şarj etmeden sıkıntısız kullandım ve hala tek diş şarj vardı,40 saatlik süreyi tamamlarmı bilemem ama 30-35 saat aralığında belkide üzeri gider diye düşünüyorum...ek olarak katlanır bisikletimdede mevcut aynı cihazdan var, onuda 21 saatlik sürüşte kalan şarjı ile bıraktım...

Benim igsport630s'i ilk bir aldığımda şarj ettim, sonra sadece 1 kere daha gerekti geçenlerde. Tahmini 15 saat falan dayanmıştır. Ben parlaklığı neredeyse full'de ve bütün gps ayarını son düzeyde kullanıyorum, o yüzden hızlı bitmiş olabilir.

Arkadaşlar Bsc100 kullanıcısıyım. Bugün bir şey dikkatimi çekti şarj konusunda.
Şöyle ki şarj olurken, şarj göstergesi dolumu kademe kademe gösteriyor. Sonra full olup duruyor. Bende artık şarj olmuyor nasılsa diye çekiyordum prizden. Fakat yola çıkınca kısa süre sonra 2 kademeye düşüyordu. Bugün dolma göstergesi dolu gösterdiği halde çekmedim ve 2. kademeye neredeyse dönüşe kadar düşmedi. O yüzden size tavsiyem, şarj göstergesi hareketi bittiği zaman çekmeyin şarjdan, şarja devam ediyor.

Bende bu aralar bağlanma sorunu oluyor nedense cihaza baglanamiyorum. 5 dk uğraş sonucu bağlanıyor.

Ayrıca 1 ay kullanmayinca kendiliğinden şarjı bitiyor

Arada şarjı bitiyor ama kaydetmeye devam ediyor 0 gösteriyor şarjı ama kayıt devam ediyor.

Bir de ilk uydu bağlantı ara sıra almıyor kapat aç yapınca düzeliyor var mı yaşayan bunları. Pişman oldum aldığıma

Bende bu aralar bağlanma sorunu oluyor nedense cihaza baglanamiyorum. 5 dk uğraş sonucu bağlanıyor.

Ayrıca 1 ay kullanmayinca kendiliğinden şarjı bitiyor

Arada şarjı bitiyor ama kaydetmeye devam ediyor 0 gösteriyor şarjı ama kayıt devam ediyor.

Bir de ilk uydu bağlantı ara sıra almıyor kapat aç yapınca düzeliyor var mı yaşayan bunları. Pişman oldum aldığıma

Benzer sorunu ben de yaşamıştım sağolsun Sundu bisiklet çok ilgilendi yazılım güncellemesi yolladı firma yaptı ama yine olmadı değişim yapacaktı, başlamışken farkını verip 630S aldım.

Benzer sorunu ben de yaşamıştım sağolsun Sundu bisiklet çok ilgilendi yazılım güncellemesi yolladı firma yaptı ama yine olmadı değişim yapacaktı, başlamışken farkını verip 630S aldım.
Ben de aynı yerden aldım geçen yaz. Sundu bizikletten aldım. Gittiğimizde değişimi yaparlar mı? Siz ne zaman yaşadınız bu olayı

Ürünü geçen gün Sundu bisikletten teslim aldım. Yazılım atıldığın söylediler birkaç gündür kullanıyorum hem uydu bağlantısını birkaç saniyede kuruyor hem de herhangi bir kesilme yaşanmadı.

Merhaba, en son yapılan yazılım güncellemesi bir süre sorunsuzdu ama hafta sonu yine aynı sorunu yaşadım. Değişim için gittiğimde de bir çılgınlık yapıp 630S modelini aldım :)

Ben de aynı yerden aldım geçen yaz. Sundu bizikletten aldım. Gittiğimizde değişimi yaparlar mı? Siz ne zaman yaşadınız bu olayı

2 Martta servise vermişim, 13 mart sanırım değişim yapmışım, mesajları alıntıladım. Ürünü de Eylül 24 te almıştım.

Geri