Bu benim garmin, o dönem için zor şartlarda edinmiştim.
309516 dosyayı görüntüle
2 seneye yakındır cihazı ağız tadıyla kullanamadım. garantiye gitti, firma sorunu bulamadı ki bundan önce de bana direk ikinci el ve bozuk ürün sattılar. Mağazanın parkından geri dönüp hemen değiştirdim. Neyse, cihazın sorunlarından bahsetmek istiyorum.
Cihazın şarjı 4 saatten düşük gidiyordu, o da herşeyi kapatırsam. ee tüm özellikleri kapatacaksam neden garmin kullanayım?
Sorunu garanti çözemedi, neyse ki tecrübeli bir bisikletçi abi çözdü. Şimdi 6 - 7 saati görüyor, tabi yine herşeyi kapatırsam.
İkincisi ise cihaz ciddi anlamda yanlış veri gösteriyor ve ciddi kopmalar yaşanıyor. sensör takılı değilken hız aniden 6 - 7 kilometre düşüp tekrardan yükseliyor ki sensör taktıktan sonra da aynısını yapıyor. Yanlış bilmiyorsam anlık eğimde de ciddi veri sıkıntıları var.
Bu cihazla uzun yola gidemiyorum, kısada da hatalı veri gösteriyor. Tekrar garmin e geçmeyi de düşündüm çünkü benzer ürünler yok, piyasada garmin kadar kullanımı kolay arayüz yok gibi fakat yediğim kazığı unutmadım ki maddi anlamda sıkıntılı bir dönemde. Çok büyük hevesle sipariş vermiştim. Yeni garmin lerin fiyatları şişmiş, bu arada bende tırmanış vs herhangi bir özellik yok.
Tam harita olan cihazlar ucuz olmadığı için yarı haritası olan ve biraz da teknolojik bir cihaz arıyorum. Bu arada evet, bu tarz cihazlar garmin le benzer seviyede değil fakat idare ediyor. Tek sorun garmin den sağlam bir kazık yemem, yoksa garmin e dönülebilir. Ben de kurt kışı atlatır yediği ayazı unutmaz tarzı bir arkadaşım.