Scudo Sports

İç lastik sorunları

ÇOK ŞAŞKINIM. LÜTFEN konuda bilginiz varsa paylaşın. Bugün ozceylan biskiletten sipariş ettiğim cst 700x25-32c iç lastik teslim aldim. Hemen bir denemek için yani kılcal patlak varmi diye kontrol için lastigi açıp sisirdim elektrikli pompa ile lastik 11 psı da buum diye 2 ye ayrıldı. Telden Arıyorum ozceylan diyor ki, lastik dışarıda sisirilmez dış lastikle janta takip öyle sisirilir. Patlarmiş yoksa. Yahu tamamda 11 psı da nasil patlar aklım almıyor. Fikirlerinizi bekliyorum 🙏284307 dosyayı görüntüle

Özceylan doğru söylemiş. Dışarda o kadar şişirilmemesi lazım. Normal bir el pompasıyla biraz şişirip balon vs var mı diye bakabilirdiniz (ki çok ekstrem bir balon olmadığı sürece iç lastikler çok düzgün bir şekilde genelde şişmiyor, muhakkak yamukluklar oluyor, buna Schwalbe Maxxis Continental gibi iç lastikler de dahil). Maalesef yapacak bişey yok.

Scudo
@BirLebowski Hafif olsun diye çok ince etli şambreller var, bu onlardan.

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
ÇOK ŞAŞKINIM. LÜTFEN konuda bilginiz varsa paylaşın. Bugün ozceylan biskiletten sipariş ettiğim cst 700x25-32c iç lastik teslim aldim. Hemen bir denemek için yani kılcal patlak varmi diye kontrol için lastigi açıp sisirdim elektrikli pompa ile lastik 11 psı da buum diye 2 ye ayrıldı. Telden Arıyorum ozceylan diyor ki, lastik dışarıda sisirilmez dış lastikle janta takip öyle sisirilir. Patlarmiş yoksa. Yahu tamamda 11 psı da nasil patlar aklım almıyor. Fikirlerinizi bekliyorum 🙏284307 dosyayı görüntüle
ahahahah.. şaka mı bu? yok hadi patlattın lastiği, satıcı izah etmiş, hala aklım almıyor diyorsunuz... çok zorlamayın..

Herkese teşekkür ediyorum değerli yorumlar için. Sorgulamayı seviyorum ondan aleyhimde olmasa bile herşeyi açık şekilde anlattım. Tecrube oldu.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Trek FX2 2022 model bisiklete sahibim, rica etsem iç lastik önerisi alabilirmiyim lütfen? Bisikleti aldıktan sonra 2. günü lastik patladı ve bisikletçide 100 TL ödemek zorunda kaldım.

carraro g0 gravellerde iç lastik var mı ? Üstünde Tube diye bi ibare varde emin olamadım.

Trek FX2 2022 model bisiklete sahibim, rica etsem iç lastik önerisi alabilirmiyim lütfen? Bisikleti aldıktan sonra 2. günü lastik patladı ve bisikletçide 100 TL ödemek zorunda kaldım.
Bir lastik patlağına 100 TL alan bisikletçi gözlerinden öpüyorum.

Bir lastik patlağına 100 TL alan bisikletçi gözlerinden öpüyorum.

Bana da fazla geldi ama piyasada ne kadar olduğunu bilmediğimden bir şey diyemedim.
Delta Bisiklet'te 30 liraymış: (link)

50 Liralık iç lastik de var, 200 Liralık da...
Lastik paketinin üzerinde 100 TL etiketi vardı fakat bu işlerde yeniyim o yüzden hiç bir fikrim yok maalesef.

arkadaşlar lastiklerimde böyle oransız büyüme var havası sürekli iniyor 650-23c lik bie lastik piyasa da da zor bulunuyor özceylan bisikletten almıştım zaten bisiklete binince de ya tekerlek beni tartmıyor ya da havası bir kaç güne iniyor yada küçük patlaklar veriyor buna ne gibi bir çözüm bulabilirim bana tavsiye verirseniz çok mutlu olurum.
WhatsApp Image 2023-05-15 at 13.08.10 (2).jpegWhatsApp Image 2023-05-15 at 13.08.10 (2).jpeg

WhatsApp Image 2023-05-15 at 13.08.10 (2).jpeg

WhatsApp Image 2023-05-15 at 13.08.10 (2).jpegWhatsApp Image 2023-05-15 at 13.08.10 (2).jpegWhatsApp Image 2023-05-15 at 13.08.10 (2).jpeg

arkadaşlar lastiklerimde böyle oransız büyüme var havası sürekli iniyor 650-23c lik bie lastik piyasa da da zor bulunuyor özceylan bisikletten almıştım zaten bisiklete binince de ya tekerlek beni tartmıyor ya da havası bir kaç güne iniyor yada küçük patlaklar veriyor buna ne gibi bir çözüm bulabilirim bana tavsiye verirseniz çok mutlu olurum.
304352 dosyayı görüntüle304352 dosyayı görüntüle

304352 dosyayı görüntüle

304352 dosyayı görüntüle304352 dosyayı görüntüle304352 dosyayı görüntüle
Küçük patlamalar aynı yerden veriyorsa dışlastiğini iyice incele mutlaka içinde tel diken v.s. gömülü kalmış olabilir.
İç lastiğin iç tarafında patlamalar oluşuyorsa jantın telleri baskı ile patlamaya sebep olabilir.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Geri