TalhaB. Daimi Üye Kayıt 11 Ağustos 2022 Mesaj 278 Tepki 645 Yaş 30 Şehir İstanbul İsim Talha Bölükbaşıoğlu Başlangıç 2000—01 Bisiklet Corelli Bisiklet türü Yol bisikleti 7 Nisan 2023 #21 Teşekkür ederim yorumlar için. @makaram , @Adven2riders Tepkiler: makaram
can^ Aktif Üye Kayıt 9 Ağustos 2022 Mesaj 166 Tepki 426 Şehir Kayseri İsim Can Başlangıç 2010—11 Bisiklet Carraro Bisiklet türü Yol bisikleti 8 Nisan 2023 #22 TalhaB. demiş ki: Bu iç lastiği kullanan var mı, tavsiye eder misiniz? Yedekte dursun diye alacağım, decathlonda kargo bedavaymış bugün. (link) Hepsini görüntüle... Kullanıyorum, güzel sayılır. Ancak benim dış lastiğim 25mm. İçine yerlestirirken sanki biraz bol oluyor gibi. Keşke daha ucuzken 3-5 tane yedek alsaymisim. 95tl olmuş 😓
TalhaB. demiş ki: Bu iç lastiği kullanan var mı, tavsiye eder misiniz? Yedekte dursun diye alacağım, decathlonda kargo bedavaymış bugün. (link) Hepsini görüntüle... Kullanıyorum, güzel sayılır. Ancak benim dış lastiğim 25mm. İçine yerlestirirken sanki biraz bol oluyor gibi. Keşke daha ucuzken 3-5 tane yedek alsaymisim. 95tl olmuş 😓