Scudo Sports

Hoşgeldin Triban 540

Firsatci decathlon 540 triban fb fiyati 2300 den 2800 e cikarmis sanki cok adet satiyorlar....bu ne yah...millet almayınca geri indirirler

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Evet hem 520 nin hem de 540 fiyatını yükseltmişler. Millet indirim beklerken ciddi bir artış olmuş. Umarım tekrar geriye çekerler.

Şu decatlonu anlamıyorum yurt dışı ürünlerinden hiç birini getirmiyor.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
3200 lira nedir abi, nasil fiyatlar bunlar boyle. Idare eder bir yol bisikleti almaya niyet ettim ama eldekinden olmasak iyidire döndüm yuhh.

@The Lost41 Katılıyorum. (link) e bir bakarsanız neler kaçırıyoruz anlarsınız.. Cosmic jantlar. Karbon tabanlı ayakkabılar vs.. en full çeşit ingiltere mağzasında bu ara.. Fransa mağzasında bile yok o kadar çeşit. Bizde sanırım kurun kah inmesi kah çıkması kafalarını karıştırıyor. Hep dip ürünler de insanın alası gelmiyor bir yerden sonra.. Daha da düştü ürün kalite ve çeşidi.. Arkadaş ilk açıldığı sıralarda bir kışlık forma almış. Yok o kalitede ürün şimdi..

@amoush00 rakamları inceledim, onlar icin yani İngiltere'de yasayan orta gelirli biri icin bir çok modelin fiyati bize kiyasla komik. Gerçekten hayret ediyor insan, elektirkli katlanabilir bir model var 540 pound, neyse paylasim lsim için teşekkür ederim, moralim bozuldu:(

@ttncu Evet evet bugün ki kurdan çevirin fiyatlar buradaki bisiklet mağazalarından ucuz. Mesala parça parça bir 105 veya ultegra grupset toplayabilirsiniz. Hatta üst seviye yol bisikletleri var. Ultegra grup setli Aero karbon kadro vs.. artık decathlondan yani çok elzem olmayan ürün yada iyi birşey görünce alım yapılır.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@amoush00 Dogru evet ama ben, yurtdisindaki urunleri kiyaslarken kur üzerinden degil, alim gücü uzerinden kiyaslama yapmayi daha makul buluyorum.
Orada orta seviyeli maas-gelir seviyesine sahip biri icin bu fiyatlar Turkiye'de oldugu gibi cok agir fiyatlara tekabül etmiyor, ben en cok buna üzülüyorum.

@ttncu işin orası toplum düzenine ve ekonomik adalete dayanır çok tartışılır belki decehlon'da bunu göz önünde bulunduruyor.. Bu arada 105 setli teriban 540 ta gelmiş.. 3200 tl diğer bisikletçilerle kıyaslandığında iyi bir fiyat. Hatta 4000 tl ye ultra 900 AF de iyi.. ben geçen sene la pierre ye bakmıştım alü 105 setli 4200 tl di.. Buradaki fiyatalarla kıyaslarsan hala iyi kalıyor fiyatlar.. hatta 2300 tl ye 10 lu rockrider dağ bisikleti de iyi sayılır.. Kur çok etkili bu fiyat artışlarında.

Dostlar, geçenlerde farkettim benim triban 540'ın arka jantında çok hafif bir akort bozukluğu var. Şöyle anlatayım yüksek hızlarda hafif fren sıkınca hı- nın-nın-nın-nın -hın diye gidiyor fren sesi. Sanırım ilk alındığında ayarsıdı. Sizde durum nasıl ?

@Şafak Başlar Bence git bir göster.. Ama sert bir yere girdiysen yapabilir..! aldığımda böyleydi demek zor.. jantı çevirip şöyle yandan bir bak. yalpa varsa bozulmuştur..

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
Hoptown 500 fiyatı 549 pound 2500 tl civarı burda olsa 3300 den aşağı olmaz ...hem adamların daha çok gelir standartları var hemde daha ucuza alabiliyorlar (Ingiltere decathlon)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@amoush00 kesinlikle, decathlon fiyatlari piyasa geneline göre gayet iyi ama yinede pahali. Bir çok kişi için hala bu fiyatlar el yakiyor ve kurun, bu seviyelerde olmasi nedenlerden sadece bir. Mevcut gümrük yasalarimiz ve vergi sistemimiz de bu fiyatlara inanilmaz etki ediyor diye düşünüyorum. Asıl derdim ise dediğiniz gibi adaletsizlik; avrupa ulkelerinin çoğu ile yasam standardi açısından açılan bu mesafe çok üzücü.

@Şafak Başlar

Teşekkür ederim. Yalnız, haddim olmayarak bir konuda uyarayım. İkili ayna kol da olsa vitesleri çapraz kullanma... Fotoğraftan öyle anladım. Aktarma sistemlerinin ömrünü kısaltırsın. Güle güle kullan.

@Şafak Başlar
Hocam, dik yokuşlarda nasıl? Kaç kilosun? Performans'ın orta ya da iyi olmalı. Arka dişli 1'e kadar düşüyor musun? Ben yokuşlar ve dişli oranları yüzünden almadım. Ama şimdi fiyatı artınca da biraz pişman oldum. 2300'e aldıysan çok iyi...

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
540 larin indirime girme durumu olur mu acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Çekül

Performansım iyi ve orta değil. Standart günlük kullanıcı düzeyinde. Kilom da buna bağlı olarak 73 den aşağı düşmez. Arka dişlide 1' e kadar düşme ihtiyacı hissetmedim. Zaten bisikletin yapısı ve hafifliği gereği gücün çoğu yola aktarılıyor, yorulma veya kesilme olmuyor. Ben 2300 e aldım ben aldıktan kısa süre sonra fiyatı artmış.

• Beğen
Tepkiler: Çekül
Kadro biraz hibrit türde, rahat bir kullanımı var. Agresif olanlar üst modelleri.

Geri