Scudo Sports

Hoşgeldin Triban 540

@emreagca91
Hiçbir fikrim yok:) fakat bisiklet bölümündeki görevli eleman birkaç haftaya kadar onun da geleceğini söyledi.

@nuruasakir
@Sadettin Z.
tiagra eski yenisini ve kadro konusunu pek anlamam ama kadro diğer tribanlardan farklı ben mtb ci olduğum için hiç yadırgamadım, belki gidondan dolayı öyle göründü ama mtb tarzı bir kadrosu var gibi geldi bana.
Lastikleri de mtb de uzun süredir kullandığım ve aşırı memnun olduğum vittoria randenour modelinden koymuşlar bu arada.

Scudo
@emekli
Evet çevrilebilir ancak yeniden 10'lu vites kolu almanız lazım, dropbar almanız lazım bir tane de. Bunları alırsanız çevrilir de bunlar eğer tiagra olacaksa, şunu almanız lazım 600 lira diyor çiftine. Bir de drop bar alsanız 50 100 liraya yaklaşık 700 liraya yola çevirmiş oluyorsunuz.

(link)

FBnin acılımı Flat Bar, tam şehir bisikleti bana göre drop bar için eğilmek istemeyenlere göre, bisikleti denediniz mi bilmiyorum ama mtb gibi değil gidon göre daha uzakta, tabi gidon boğazının da etkisi olabilr. tiagra 4700 olsa ağlatırdı bu bisiklet size söyleyim .d
Bisiklet gayet güzel şehir kullanıcısı için 10 numara f/p bisikleti olmuş. Üstündeki sette belki aynakolu renginden dolayı satıp üzerine 50-100 daha koyup güzel renkli aynakol alıp değiştirirdim. Onun haricinde 9,3 kg ve 700x28 lastikler ön ve arka bagaj demiri o_O cok eğim olmayan turlarda da bir kaç modifikasyonla kullanılır. Ben beğendim. Bu fiyata bakınca claris sora anca bulunur ve kilosuda güzel specializ sirrus elite in agresif versiyonu diyorum. Onun fiyatı 3600lerde şu an kesinlikle f/p bu bisiklet gelmesine sevindim açıkcası bu fiyatta piyasada tutunur bu. 2500e kadar gideri var

2016 sonrası tiagra bisikletler 4700 olarak geliyor. Btwin 540'da neden 4600 kullanmış anlayamadım.

@Sadettin Z.
Benim de tarzıma uygun olmasa da, uygun fiyata endurance tarzı bisikletler bakanlar için mantıklı olabilir. Bildiğim kadarıyla bagaj bağlantı yerleri mevcut ve kadro 35mm genişliğe kadar olan lastiklerin kullanımına izin veriyor.

@Aazam Var ya portbagaj delikleri! Birde ön portbagaj için maşada da delikler mevcut.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
cevabınız için teşekkür ederim aradaki fiyat farkı bayağı varmış alırken iyi düşünmek lazım

@uguryilmaz144

Bir yol bisikleti endurance sınıfında bile olsa Stack / Reach oranı 1.5 civarını pek geçmez. Bu makinada geometri tablosu olmadığı için durum nedir kesin bilemiyorum ama 52 kadro gibi görünen fotoğrafta 20cm civarı alın borusu ile bu oran 1.7'lere vurmuş gibi duruyor.

Yani bu kadroya dropbar bile takılsa Specialized Roubaix, Cannondale Synapse gibi abilerinin endurance seviyesindeki agresifliğine ulaşması mümkün olmayacak.

O zaman düz gidon yol bisikleti değil, ince tekerlekli fitness hibrit olarak bakmak lazım. Bagaj yerleri olması da avantaj tabiki.

Fiyat / performans noktasından bakıldığında, uçup giden kurlar yüzünden fiyatı fena değil evet. Ama ben yol bisikleti bakıyor olsam ikinci elde kadro oranları daha düzgün temiz bir makine kovalardım.

@asusmune kesinlikle hak veriyorum. 2014 model bir yol bisikleti edindim, tiagra aynakol resmen gözümü tırmalıyor. Seri dışı aynakollar bile daha yakışıklı. İlk defa kendime "bu defa aldığım şekliyle bitene kadar kullanacağım" diye söz vermeme rağmen aynakolu söküp atacağım galiba

(link)
Linkteki tabloya göre 55 kadroda alın borusu uzunluğu 147,5 mm.

Güle güle kullanın. Kadro geometrisini şuraya yapıştıralım.

big_69c45833-f5de-44e0-9f1d-0f4709e6b658.jpg

dropbarlı modelinde 105 set aksiyum jant var elbette 3200 tl eder.
(link)

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@nuruasakir BEnce de eder .. Hatta yine fiyat performans ürünü olur... Bu özellikte 4.000 altında bisiklet yok sanırım.. Yalnız renkler güzel değil... Ama decathlon giderek daha üst seviye ürünler getirmeye başladı.. Hadi bakalım.. ! FB da ki tiagra eski model.. aynakol bence de olmamış...

Mosso 735TCA 105 2016 model 3000 TL hocam Herşeyi 105 carbon maşa özel alu kadro, triban 540'a 3200 TL uygun denilince öyle çok ta değil yani

• Beğen
Tepkiler: helloozo
@emreagca91 triban 540 2300 tl 3200 nereden çıktı ? Düzeltme : ben düz gidonlu halini gördüm ilk başta o var yeni gelenden haberim yoktu kusura bakma. Birde ben burada ki linklerden tıklayınca ürünü görüyorum ama sitede bisiklet kısmında arayınca çıkmıyor bu bisikletler sadece 3 bisiklet var 500 520 birde 520 düz gidon neden böyle oluyor acaba?

@selçuk yenier Hocam dropbarlı modeli 3200 TL ama o ilerki haftalar gelcekmiş, 540 düzbarlı modeli satışta ama yol bisikletleri alt kategorisine sokmamışlar onun için gozukmuyor ayrıca aratırsan çıkıyor ama sıkıntı yok

Arkadaşlar bugün gittim ve bisiklet internet sitesinde görüldüğü gibi 4600 tiagra değil 4700 tiagra ve gayette şık duruyor bu bilgiyide dikkate alırsak karbon maşası ön ve arkada bagaj delikleri çamurluk delikleri 50/34 4700 4 kollu aynakolu ve 9 kusur ağırlığı ile alınabilecek en mantıklı bisiklet ister tura çık ister performans surusu yap ayriyetten resimdekinden daha güzel duruyor. Meridamı satıp bunu alasim geldi. Yakından inceleyince hak vereceksiniz. Xl boyu simdiden bayrampasa da kalmamış bile şaşırdım.

Dosyalar

• IMG_20170320_163057.jpg
    IMG_20170320_163057.jpg
    163,1 KB · Okunma: 244
Aynakol nazar boncuğu olmuş bisiklete hiç mi yakışmaz ya çok çirkin duruyor bence :D

ÇOK TİPSİZ rr300ün ince tekerlisi

Geri