Scudo Sports

hoş bir olay

Tepki
6
geçende çok hoşuma giden bir olay oldu aydında doğru düzgün bisikletçi bile yokken kipa diye bir alış veriş merkezinde o kadar kaliteli bile olmasa bisiklet için kask psı göstergeli pompa suluklu bel çantası ve sırt çantası eldiven gibi şeyler satılması hoşuma giti yani kask takılmasının gereği belkide bir manaya her yerde kabul edilmiş gibi bir şey böle deşik bir duygu ankarada izmirde olsa böyle hoş olmazdı ama aydın da ilkez bir şeyler beni etkiledi:)

• Beğen
Tepkiler: bora_jb ve nikanam
Scudo
aynı malzemeleri ben de denizli kipada görmüştüm.
bakalım satabilecekler mi?

satılmasa bunlar var diye insnların gözünün önüne getirilmeside güzel bence:)

bencede cok guzel bende ızmırde gecen hafta gazıemırde kı kıpaya benzer bır alısverıs merkezındeydım ve bısıkletle ılgılı tek sey gordum bebetto bısıkletler wardı gozum cok aradı gıttım baktım sordum ama yok nafıle :(

gaziemir kipada geçen yıl eldiven ve kask vardı. ben görmüştüm.

bu konuda beni en çok sevindiren olay hayatımızda bazı şeyleri artık büyük alışveriş merkezleri tanıtıyor her kes en azından bir kez içeri girip çıkıyor ve bisiklet kaskını daha bilmeyen insanlar var insanlar en azından almasa da oldunu bilsin komik gele bilir ama bisiklet kulanmaya başlamadan önce kask hakında nerdeyse hiç bir fikrim yoktu nerden alıcam nasıl takıcam ve insanların en azından şu an fikri olcak

Geri