bisiklethobimiz
Cemsiz 7 Yıl
- Tepki
- 1.526
- İsim
- Coskun ortacakiroglu
- Bisiklet
- Bisan
Haziran 2016 sonu pedal çevirmeye düşünüyorum. 2500 km. 60-80 günde ortalamamız 35-50 km. yaş 63. kilo 105 Sol ayak ana damar %100 tıkalı yan damardan % 40 besleniyor. Bunlar handikaplarımız. Bisan achill 28 jant şehir bisikletim var. Bu sene daha büyük düşünüyorum. 3 yıldır bisiklet turlari yapıyorum. bisikletle gidemezsek yürürüz.cok zorlanırsak araçta kullanırım diye dusunuyorum. Ağırlıklı olarak çadır gerekirse Otel. Beslenme o günün şartları ne olursa.yola tek çıkıyorum. Çok afaki bir şey olmazsa.hastalık.sakatlık. Yürüyen aletin bozulmasi olmazsa bitirmeye çalışacagım. sarp Hopa dan sahilden Sinop. Amasra. zonguldak.Sakarya.Istanbul.Edirne.Kapikule.Çanakkale.Izmir.toplam 15 vilayet. 100 civarı ilçe.çoğu görmediğim yerlerden. araştırmalarımda güzel bir çalışma olacağını hissediyorum. 2016 itibariyle gördüklerim ve yaşadıklarımı paylaşmak daha keyifli olacak. (Eve dönüş eylul ortalari dersek bilgilerin yayınlanması ancak o günlerden sonra olur ) daha çok bilgi.daha çok resim ve video bu güzergahı parça parca yapanlar var. Neden diyenler için 2011 yılında oğlumu 20 yaşında Ewing sarkom (kemik kanseri ) dan kaybettim 5. yıl anısına Turumuzun gezimizin adını Sensiz 5 yıl koydum. Tişörtümüz hazır. yanımızda GPRS da var. Allah Utandırmasın