Scudo Sports

Hopa Sarp'tan Kapıkule, Çanakkale - İzmir 2500 KM

bisiklethobimiz

Cemsiz 7 Yıl
Tepki
1.526
İsim
Coskun ortacakiroglu
Bisiklet
Bisan
Haziran 2016 sonu pedal çevirmeye düşünüyorum. 2500 km. 60-80 günde ortalamamız 35-50 km. yaş 63. kilo 105 Sol ayak ana damar %100 tıkalı yan damardan % 40 besleniyor. Bunlar handikaplarımız. Bisan achill 28 jant şehir bisikletim var. Bu sene daha büyük düşünüyorum. 3 yıldır bisiklet turlari yapıyorum. bisikletle gidemezsek yürürüz.cok zorlanırsak araçta kullanırım diye dusunuyorum. Ağırlıklı olarak çadır gerekirse Otel. Beslenme o günün şartları ne olursa.yola tek çıkıyorum. Çok afaki bir şey olmazsa.hastalık.sakatlık. Yürüyen aletin bozulmasi olmazsa bitirmeye çalışacagım. sarp Hopa dan sahilden Sinop. Amasra. zonguldak.Sakarya.Istanbul.Edirne.Kapikule.Çanakkale.Izmir.toplam 15 vilayet. 100 civarı ilçe.çoğu görmediğim yerlerden. araştırmalarımda güzel bir çalışma olacağını hissediyorum. 2016 itibariyle gördüklerim ve yaşadıklarımı paylaşmak daha keyifli olacak. (Eve dönüş eylul ortalari dersek bilgilerin yayınlanması ancak o günlerden sonra olur ) daha çok bilgi.daha çok resim ve video bu güzergahı parça parca yapanlar var. Neden diyenler için 2011 yılında oğlumu 20 yaşında Ewing sarkom (kemik kanseri ) dan kaybettim 5. yıl anısına Turumuzun gezimizin adını Sensiz 5 yıl koydum. Tişörtümüz hazır. yanımızda GPRS da var. Allah Utandırmasın

Scudo
@bisiklethobimiz Yolunuz açık olsun, umarım dilediğiniz gibi bir tur olur ve hedefinize ulaşırsınız, zira şu an bu hedefe odaklanmakla bile amacınıza ulaşmış görüyorsunuz. Kaybınız için çok üzüldüm, cümle kurulması zor olan acılar bunlar. Tek dileğim umarım hedefinize ulaşırsınız ve turunuzu tamamlarsınız, selamlar.

Bende ilk denememden yeni geldim sayilir 1050 km yaptim kesan-oludeniz arasi keske izinim olsaydi beraber pedallardik kismet..abi istanbula gelince haber et gokturk kemerburgaz yolundan gelirsen tekirdag saray istikametine yol hem tenha hemde risk az vizede seni karsiliyor olucagim cay corba yemek yeriz diye dusunuyorum hemde denyimlerimizi aktaririz..bu arada basin sagolsun...bu arada bende emekli olunca yada olmadan hopadan japonya tokyoya gitmeyi dusunuyorum hayaller gerceklesince anlam bulur

@nonsteril ..keske benimde haberim olsaydi haber ederdim izmire geldigimde..kesandan oludenize giderken..otobanda polisler cikartti otobabdan sehiricine girdim sudan cikmis balik gibi oldum sora sora kordoona orfan konaga gectim millete souyorum torbali yonune nasil gidrrim diye millet bilmiyor amk..bunlari konak meydaninda sallandiracaksin valla nasil bilmezsin sen ya

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@bisiklethobimiz dediğiniz gibi Allah utandırmasın. keyifli olacağına adım gibi eminim. tur esnasında hendek'te önümden geçeceksiniz, zaman müsaite denk gelirse ben de bir süre katılırım size. yardımcı olabileceğim bir şey varsa ben buradayım.

@vizeli gezgin yardimci olurduk kardeşim. Çay ismarlar guzergah hakkinda yardimci olurduk. Keske foruma izmirde olduğunu yazsaydin. İzmirdeki bisikletciler(cogunlukla) ellerinden gelen yardimi yaparardi. Tabi konaktan torbaliyi tarif edemeyebilirler aracla nasil giderim diye sorsaydiniz onu tarif ederlerdi :) Otobüs şoförüne de güzergahı sorardin. Biri izbandan bahsederdi herhalde :)

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
@bisiklethobimiz

hocam trabzon merkezde mutlaka haberleşelim birlikte sürelim refekat edelim size belki başka konularda yardımımız olur

@nonsteril ..tesekkur ederim ya ben burayi tura cikmadan bir kac oncesinde kesfetmistim ve boyle birlik bereberlik oldugunu da bilmiyordum bundan sonra daha etkin kullanacm..ve yolu burdan gecenide rehberlik etmek cay corba icmek istegi olucagi asikar

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@bisiklethobimiz
@ozeltimci09
@Veliuyar @Anonim @hcikler @ahlaksahibi @cengiz karataş @nonsteril @ziyainal @Decsan @fatihİ.10 @alinahit hepinize çok teşekkürler. Adını ve anısını en iyi yaşatabilmek için 3 yıldır Çanakkale nin 3 ana yolunda pedal çevirdim 2013 yılında Acıpayam dan Izmir üzerinden. 2014 de Eskişehir Bursa Bandırma üzerinden 2015 de Istanbul Tekirdağ Gelibolu üzerinden Çanakkale Şehitlerimizi ziyaret ettim. 2015 yılı sonuna doğru web sayfamızda olunca (link) kaybettiğim canım oğlumun adını ölümsüzleştirmek istiyorum. Sarp tan Kapıkule Çanakkale Izmir 2500 km. de. Anısına yakışacak bir güzergah olduğuna inanıyorum. 2014 Bozüyük. 2015 Çanakkale ve 2016 Tişörtümüz resimleri 20160605_135508.jpg IMG_20150822_115531.jpg 20160605_135417.jpg IMG_20150814_112529.jpg IMG_20150809_144504.jpg IMG_20150821_130106.jpg

@bisiklethobimiz Helal abicim, yollardayım şimdi bende , istanbul(feribot bandırma) kelebekler vadisine oradaki fiziksel duruma görede antalyaya devam etmeyi düşünüyorum. Yalnızım, ama keyif verici. Sizin hikayenizi okuyunca benim çıktığım yol basit kalıyor...

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Geri