Artık biber gazını kadroda kolay ulaşabileceğim bi yere monte etmenin zamanı geldi. Bunların 4 ayaklısına da 2 ayaklısına da sıkacaksın gazı. Görürüm o havlamalar nasıl ciyaklamaya dönüyor. Her evin önünde bağlanmamış köpekler bu nedir ya bıktım kardeşim. Geçen bi akşam vakti 2 arkadaşım ve ben bi yere çıkmış oturuyorduk. Cips alalım dedik. Market yakın diye kaskı da takmadım. Çukur dolu bi yokuş var ve yokuşun bitimi o yola dik geçen anayola çıkıyor. O çukurlu yokuşu inerken bi köpek peşimden koşuyor. Nefesini dibimde hissediyorum. Bassam ne zaman peşimi bırakacak belli değil. Yol da uzun değil ki hemen bıraksın. Kask yoktu ama o karanlıkta bi çukura girsem sağlam bi 5 saniye havada devam ederdim. O an biraz basarım aşağıda kaydırırım, yola atlamadan sağa döner o hızla kaçarım gibisinden hayali planlar yaparken aşağıya geldim. acı fren sesleri falan öyle durabildim. Sonra geriye bakarım ki o kadar risk alıp kaçtığım şey bi karış boyuyla bi süs köpeği olmasın mı.. Ama biber gazı şart. Havlayanı ciyaklatmak gerek..
Bu arada 10 metrelik yol da olsa kaskını takacaksın!!! KASK KASK KASK
Bu arada 10 metrelik yol da olsa kaskını takacaksın!!! KASK KASK KASK