Scudo Sports

hidrolik v-fren

cakhiy

Forum Demirbaşı
Tepki
175
arkadaşlar artık arkaya hidrolik v-fren önede hidrolik disc takmayı düşünüyorum ne önerirsiniz bu frenlere?şimdiden teşekkürler

Scudo
Bence ön arkayıda hid disk yap. Sonuçta ağırlık olarak pek fazla bişey oynucağını sanmıyorum. Hem arkayı neden v tipi istiyosun ?

• Beğen
Tepkiler: cakhiy
cakhiy sanıyorum kullanım tarzından dolayı hidrolik jant freni istiyor. Fakat ben hep gerekli mi diye düşünmüşümdür. Trial'de çokça tercih edilen bir kombinasyon, ancak iyi bir disk fren her zaman çok daha verimli çalışır.

Halil'e katılıyorum bencede ii bi hidrolik disk kullan

• Beğen
avid juicy 3 ü tavsiye ederim arkadaşımda magura hs33 ler vardı janttaki en ufak yamulmada fren sürtüyordu ama benim jant 888 çizse bile diski etkilemiyor :)

evet kullanım tarzımdan dolayı istiyorum.değerlendircem set hidrolik disc freni.herkeze teşekkürler.

bende avid juicy 3 ü öneririm gayet iyiler pekte kaçırma yapmıyor iyi bir ayarla...birde ilerde satmak istersen zorlanabilirsin(günümüzde tek fren arayan çok olmayabiliyor)bu yöndende göz önünde bulundur yoksa chainreactioncycles tan teker teker de bulursun herbirini...

• Beğen
Geri