Ya ben o formula the one ı hiç görmedim duymadım aslında, şimdi evanscycles dan baktım £200'er ön ve arka, aynı sitede M975 XTR £144'er . Yeterince açıkladı bu bana herşeyi
Kimse dikkat etti mi bilmiyorum ama Avid Code testin en zayıf frenlerinden biri çıkmış! Eğer gerçekten öyleyse Avid bunca yıldır downhillcileri çok feci keklemiş demektir
Bir de çizgiler zaten içiçe girmiş. İkinci grafikte frenlerin yarısının 100 newtondan sonra grafiği kesik. Açıkçası pek te güvenilir bir test gibi gelmedi bana. Kimsenin bu grafiklere bakarak fren almaya karar vermesini tavsiye etmem.
Renk algilamam pek iyi olmasa da ornek olarak sectigim (en kolay gorebildigim) funn drop in modelinin 100 N kuvvet uygularken islaktaki yavaslamasi kurudan biraz daha fazla gorunuyor ne hikmetse.
Ayrica 100 N demek yaklasik 10 kg'lik yuk kaldirmak demek, ben bunu her bisiklet surusumde tek parmakla nasil yapiyorum sastim kendime, artik mubarek uc okuz gucundeyim desem yeridir . Pull force ekseni fren elcigindeki pull force mu merak ettim simdi.