Cahit Türk
Daimi Üye
- Tepki
- 127
- Bisiklet
- Salcano
Merhaba forum sakinleri, hidrolik problemleri hepimizin baş ağrısı. En son yeni aldığım sedona 781 de de dikkatsizlik ve bilgisizlik yine başımı ağrıttı. Daha önceki bisikletimde tekerler takılı değilken fren kolunu sıkmamayı tecrübeyle öğrenmiş ve bisikletçinin yolunu tutmuştum. Şimdi de merakına yenik düşen ve hidrolik hakkında bilgisi olmayan bir arkadaşım henüz eve yeni getirdiğim ve arka tekerini takmaya çalıştığım bisikletimin fren kollarını sıkıverdi. yani ben daha bisiklete binmeden hidroiliği bozulmuş oldu. yine bisikletçinin yolunu tuttuk (40 km urladan izmire). bisikletçiler malumunuz sizin yanınızda iş yapmazlar. sen şimdi git akşam gel yarın gel vs.. bir de abartırlar.. aman sen ne yapmışsın, bu tamiri şöyle uzun böyle uzun.. neyse 1 saat sonra gidip bisikletimi aldım ama hidrolik tamirini de öğrenip kendi işimi kendim halledeyim dedim.
Araştırdığım kadarıyla bu konuda faydalı olacak bazı linkleri paylaşayım;
(link)
(link)
(link)
(link)
Hayes Stroker Trail ve Avid Juicy 7 karşılaştırması;
(link)
siz de tecrübelerinizi ve faydalı olabilecek bilgileri bu başlıkta paylaşırsanız memnun olurum..
Araştırdığım kadarıyla bu konuda faydalı olacak bazı linkleri paylaşayım;
(link)
(link)
(link)
(link)
Hayes Stroker Trail ve Avid Juicy 7 karşılaştırması;
(link)
siz de tecrübelerinizi ve faydalı olabilecek bilgileri bu başlıkta paylaşırsanız memnun olurum..