Bisikletin çokhoş duruyor iyi ve güzel aynı zamanda kazasız belasız günlerde sürüşler de kullanman dileği ile
Benimde Bianchi'm var ama şuan kadrosu çatlak garantiden değişicek MKX 2400 29er
Cok güzelolmus, allah nazardan saklasin. Bir sey sormak istiyorum, ilk resimlerde lastiklerin camurlu halini gördüm yalniz kadroya ve masaya hic camur degmemis gibi, nasil basardin bunu?
@murat cömez
Teşekkür ederim yağmur sonrasında araziye girmek gibi bir hata yaptım ama çok zevkli olduğunu itiraf etmek zorundayım çamur yumuşak olduğu için lastikler sürekli batıyordu bu nedenle hızlı gidemiyorsunuz hızlı gidemeyince de çamur sıçramıyor kadroya
@adapolat
Teşekkürler hidroliğin getirdiği performansı hemen fark ediyorsunuz, çok memnunum ismimi ise reklam tabelası hazırlayan bir reklamcıda yazdırdım 5 dkda bilgisayar yardımıyla kalıp çıkartıp stickeri kesiyorlar, ardından yapıştırıyorlar
@ramenes
Ben rubena v 66 kullanıyorum ancak ucuz olduğu için tercih ettim size önerim maxxis overdrive veya schwalbe marathon olacak doğa bisiklet veya erdoğanlar bisiklet gibi sitelerden temin edebileceğiniz gibi sahibinden.com satıcılarından da bulma olasılığınız var